Gece Evinin Önüne Park Ettigi Otomobilini Sabah Dere Yataginda Buldu

Karaman’da isten geldikten sonra park ettigi otomobilini evinin önünde göremeyen sahibi, aracinin dere yatagina uçtugunu görünce hayrete düstü.

Gece Evinin Önüne Park Ettigi Otomobilini Sabah Dere Yataginda Buldu
Olay, gece saatlerinde Urgan Mahallesi 1991. Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, gece isten gelen Hamdi Sümen, otomobilini park ettikten sonra uyumak için evine girdi. Sümen’in 70 EF 591 plakali araci gece yarisi bilinmeyen bir nedenle kendiliginden hareket ederek yaklasik 200 metre geri geri giderek dere yatagina uçtu. Arkadaslarinin kendisine telefon etmesi üzerine aracini kontrol etmek için disari çikan Sümen, aracini evin önünde göremeyince dere yatagina dogru ilerledi ve aracinin dere yataginda oldugunu görünce hayrete düstü. Hemen aracinin yanina giden Sümen, aracinda hiçbir hasar olmadigini görünce rahat bir nefes aldi. Dere yatagina uçan otomobil daha sonra çagrilan traktörle dereden çikarildi.

“Otomobilimin dere yataginda oldugunu arkadaslarim söyledi”

Basina gelenleri gazetecilere anlatan Hamdi Sümen, “Isten geldikten sonra aracimi evin önüne park ettim sonra yemegimi yedim ve dusumu aldim. Arkadaslarim ‘Hamdi araban nerede?’ diye beni aradilar. Ben de ‘evin önünde’ dedim. Sonra bana arabamin dere yatagina uçtugunu söylediler. Disari çiktim bir baktim harbiden benim araba dere yataginda dümdüz duruyor” diye konustu.

Dere yatagina uçmasina ragmen aracinda hasar olmadigini belirten Sümen, “Arabaya baktim sadece plakaligi kirilmis onun disinda hiçbir sorun yok. Araba yaklasik 200 metre geri geri gelmis vadiye düzgün bir sekilde inmis. Arabanin indigi yere traktör bile inemez. Arabada herhangi bir sikinti yok Allah’a sükür. Arabayi traktörle çektik ve çekerken de bir sikinti olmadi” dedi.

Kaynak: İHA