Esenler'de YKS'ye Geç Kalan Ögrenci Kapiya Tirmanarak Içeri Girmek Istedi

Türkiye genelinde bugün baslayan Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ilk oturumu için Esenler Aksemsettin Anadolu Imam Hatip Lisesi’ne gelen bir ögrenci kapilarin kapandigi anda içeri girmek istedi. Ögrenci, okulun demir kapisindan tirmanarak içeri atladi. Görevliler içeriye almayinca geri dönerek kapidan disari atlayarak çikmak zorunda kaldigi o anlar bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi.

Esenler'de YKS'ye Geç Kalan Ögrenci Kapiya Tirmanarak Içeri Girmek Istedi
Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) ilk oturumu saat 10.15’te basladi.

165 dakika süren sinav için ögrenciler erken saatlerden itibaren sinava girecekleri okul önlerine velileri ve yakinlari ile geldi. Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sinavi basladigi anda tüm kapilar kapandi.

Demir kapiya tirmanarak okulun içine girmek istedi

Kapilarin kapandigi sirada sinava yetismeye çalisan bir ögrenci, kapiya tirmanarak sinava girmeye çalisti. Sinava girmeye çalisan ögrenciye kapida bekleyen diger veliler yardimci olmaya çalisirken, içeri girmesini sagladi. Ancak görevliler müsaade etmeyince ögrenci tirmanarak girdigi kapidan bu sefer disari dogru atlayarak çikmak zorunda kaldigi o anlar bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi.
Kaynak: İHA