Özel Çocuklarla Hem Oynadilar Hem Misir Ikram Ettiler

Karabük’te esnaflik yapan 25 yasindaki Yasin Yassiçayir, arkadaslari ile birlikte geldigi Zonguldak’ta özel egitim ögrencileriyle hem eglendi hem de misir ikram etti. Yassiçayir, 81 ili gezip özel egitim ögrencileriyle bulusup misir ikram etmeyi hedefledigini söyledi.

Özel Çocuklarla Hem Oynadilar Hem Misir Ikram Ettiler
Yenimahalle’de rehabilitasyon merkezinde özel egitimli çocuklar ile bir araya gelen Yasin Yassiçayir, önce okul bahçesinde dans etti ardindan da misir ikram etti. Safranbolu, Karabük ve Kastamonu’nun ardindan Zonguldak’ta projesini devam ettirdigini ifade eden Yassiçayir’in arkadaslari ile birlikte hazirladigi sosyal sorumluluk projesi çocuklar tarafindan da ilgi gördü. Misir kostümü giyen genci gören çocuklar müzik esliginde oynadi.

Müzik esliginde dans eden çocuklar doyasiya eglendi. Unutulmaz anlar yasayan çocuklara eglencenin sonunda misir ikram edildi. 81 ili gezerek çocuklara misir dagitip eglendirmeyi hedefledigini aktaran Yassiçayir, "Misir tezgahim var. Elde ettigim gelirle sehir sehir gezerek çocuklara misir dagitiyorum. Hem çocuklari eglendiriyorum. Hem de misir ikram ediyorum. Üçüncü sehir olan Zonguldak’a geldim. Hem onlarla oynadik hem de misir ikram ettik. Insallah 81 ili gezip çocuklari hem eglendirip hem de misir ikraminda bulunacagim" dedi.

Kaynak: İHA