ODÜ Tip Fakültesi 82 Mezun Verdi

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tip Fakültesi 2023-2024 egitim dönemi mezuniyet töreni gerçeklestirildi. Törende 82 ögrenci kep atarak, doktor oldu.

ODÜ Tip Fakültesi 82 Mezun Verdi
Tip Fakültesi Morfoloji Binasi Konferans Salonu’nda bu yil 8’incisi gerçeklestirilen törende ögrenciler adina konusma yapan Tip Fakültesi dönem birincisi Dr. Halenur Çavusoglu, 6 yillik zorlu egitimi tamamlayip, dünyanin en zorlu ve özveri isteyen mesleklerinden olan hekim olmaya hak kazanmanin verdigi mutlulugu dile getirdi. Dr. Çavusoglu, kendilerinin yetismesinde emegi geçen basta aileler ve okuldaki hocalarina tesekkür etti.

Törende, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Bas, TIP Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hakan Timur, Ordu Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Celal Tezcan da birer konusma yapti.

Konusmalarinin ardindan Tip Fakültesini derece ile tamamlayan ögrencilere plaketleri verildi.

Tören, mezuniyet kütügüne plaket çakilmasi ve Hipokrat yemini edilmesinin ardindan kep atma töreni ile sona erdi.

Törene Ordu Valisi Muammer Erol, Il Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Numan Öksüz, Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Celal Tezcan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Bas, Il Saglik Müdürü Opr. Dr. Dursun Tüzün, Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hakan Timur, akademik ve idari personel, ögrenciler ile davetliler katildi.

Kaynak: İHA