Baskan Sevindi Açiklamasi 'Stratejik Planimizi Hazirliyoruz'

Amasya Belediye Baskani Turgay Sevindi, belediyenin hedeflerinin belirlendigi stratejik planin hazirligi içinde olduklarini açikladi. Baskan Sevindi, “Stratejik planimizi hazirliyoruz. Agustos ayi içerisinde paylasacagiz” dedi.

Baskan Sevindi Açiklamasi 'Stratejik Planimizi Hazirliyoruz'
Gazetecilerle bir araya gelen Baskan Sevindi, “Seyhcui Mahallesindeki Pazar yerini mutlaka bitirmek zorundayiz. En az bir dügün salonu yapmaliyiz. Mutlaka bir kres daha açmamiz lazim” diye konustu.

Ekonomik olarak rahat bir konuma gelinmesiyle daha fazla hizmeti halkla bulusturmak isteyen Turgay Sevindi, altyapi hizmetlerinin tamamlandigi alanlarin da asfaltlanmasini önemli buldugunu söyledi.

Amasya Harsena Dagi ve Pontus Kral Mezarlari’nin UNESCO Dünya Mirasi Daimi Listesi’ne girilmesinin de hedefleri arasinda oldugunu vurgulayan Sevindi, “Amasya hepimizin. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiza güzel eserler birakabilmek öncelikli görevlerimizin basinda geliyor. Bunun için hepimize büyük görevler düsüyor. Hemsehrilerimizin memnuniyeti için hizmet vermeye ve bu sehri güzellestirmeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Pirler Parki’ndaki toplantiya, Baskan Yardimcilari Bekdemir Isbilir ile Ali Bodur ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Yagci da katildi.

Kaynak: İHA