Rize'de Fikra Gibi Olay Açiklamasi Bisikleti Banka Kapisina Kilitleyip Gidince Içeridekiler Mahsur Kaldi

Rize’de bir vatandas, bisikletini bankanin kapisina kilitleyince içeride bulunan müsteriler ve çalisanlar içeride kilitli kaldi.

Rize'de Fikra Gibi Olay Açiklamasi Bisikleti Banka Kapisina Kilitleyip Gidince Içeridekiler Mahsur Kaldi
Rize’de bir vatandas Yeniköy Mahallesi Tevfik Ileri Caddesi üzerinde bulunan bir özel bankanin kapisina bisikletini kilitleyip oradan uzaklasti. Bankanin içerisinde bulunan vatandaslar ise kapiyi açamadiklari için içeride mahsur kaldi. O esnada disarida bulunan Hasan Kolay isimli bir vatandas olayi fark edince cep telefonu ile o anlari kaydetmeye basladi.

Kayit esnasinda Kolay, bu olaylarin sadece Rize’de yasanabilecegini, kendisinin de Rize’den baska bir yerde yasamayacagini ifade etti.

Disarida bulunan vatandaslarin da yardimiyla içeride mahsur kalanlari bisikleti kapiyla beraber içeriye sokarak disari çikartti.

"Biz fikralari çok sevmeyiz, fikra gibi yasariz"

Rize’de bu tür olaylarin yasanabildigini ifade eden Hasan Kolay, “Biz bu agacin altinda tesadüfen çay içiyorduk. Benim yüzüm bankaya dogruydu. Bizim bir kardesimiz vardi bankanin kapisini hafifçe araladi. Tam açilmiyordu. Bankanin kapisina bir adam bisikletini kilitledi. Disari çikmak istiyor fakat disari çikamadilar. Adam bisikletini saglama alip çekip gitmis oradan. Müsteri olarak tanidigimiz biri vardi. Disari çikmak istiyordu. Biz de oraya yöneldik. Burasi Rize bize bu olay normal geldi. Disarida bir yerde bulunanlara farkli gelir. Biz de yardimci olmaya çalistik. Ben de önce bu olayi görüntülemek istedim. Bizim buralarda yasanan olaylari millete gösterelim dedik. Bankanin kapisindan insanlari çikarmaya çalistik. Bayagi bir bekledik ama adam gelmedi. Ilerleyen saatlerde gelmistir. Rize’nin disindaki dostlarimiz aradi. Çok gülenler de oldu. Tepkiler güzel oldu. Bizim Rize’de yasam seklimiz fikra gibidir. Bu da bir rastlantidir. Biz fikralari çok sevmeyiz, fikra gibi yasariz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA