Nizip Belediye Baskani Dogan'in Çarptigi Yaya Hayatini Kaybetti

Antalya’da, Nizip Belediye Baskani Ali Dogan’in kullandigi aracin çarptigi yabanci uyruklu sahis olay yerinde hayatini kaybetti. Belediyeden yapilan açiklamada ise kazanin baskan Ali Dogan’in resmi temaslarda bulunmak üzere Antalya’da oldugu sirada meydana geldigi ve sahsin bir anda yola atladigi belirtildi.

Nizip Belediye Baskani Dogan'in Çarptigi Yaya Hayatini Kaybetti
Olay, dün gece 02.30 siralarinda Alanya-Antalya karayolunda meydana geldi. Iddiaya göre, Gaziantep Nizip Belediye Baskani Ali Dogan idaresindeki 27 AGU 194 plakali araç, seyir halindeyken alkollü oldugu öne sürülen Danimarka uyruklu Rami Ali Surul’a çarpti. Yabanci uyruklu sahis, kaza sonrasi olay yerinde hayatini kaybetti. Olay sonrasi ifadesi alinan Nizip Belediye Baskani Ali Dogan, islemlerin ardindan serbest birakildi.

Nizip Belediyesi: "Baskanimiz resmi temaslarda bulunurken sahsin bir anda yola atlamasi sonucu kaza meydana geldi"

Konu ile ile ilgili ise Nizip Belediyesinden açiklama yapildi. Belediye Baskani Ali Dogan’in resmi araçla resmi temaslarda bulunmak üzere Antalya’da oldugu belirtilen açiklamada, "Belediye Baskanimiz Ali Dogan, kurumumuz ile ilgili resmi temaslarda bulunmak üzere, belediyemizce kendisine tahsis edilen 27 AGU 194 plakali resmi araç ile kendi kontrolünde seyir halindeyken saat 02.30 siralarinda Alanya-Antalya karayolu üzerinde bir yayaya çarpma suretiyle trafik kazasina karismistir. Görgü taniklari ve sahitlerin resmi ifadelerinde asiri alkollü oldugu ve yola kontrolsüz atladigi ifade edilen yabanci uyruklu yaya, maalesef olay yerinde hayatini kaybetmistir. Yasanan elim kazanin akabinde adli makamlarca yapilan sorusturma sonucunda Belediye Baskanimiz serbest birakilmis ve sagligi iyi durumdadir. Yasanan üzücü kazada yasamini yitiren yabanci uyruklu sahsa Allah’tan rahmet dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA