Gediz'de Yaz Spor Okullari Basladi

Kütahya’nin Gediz Ilçesinde, Gediz Kaymakamligi, Gediz Belediye Baskanligi, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezi ve Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü is birliginde düzenlenen Spor Okullari basladi.

Gediz'de Yaz Spor Okullari Basladi
Yaz tatili boyunca Gediz’de gençleri spora yönlendirmek amaciyla 13 farkli bransta ücretsiz olarak açilan okullar binlerce çocugun spor egitimi almasini hedefliyor. Bu çerçevede spor kurslarina katilan çocuklar, profesyonel spor antrenörleri esliginde hem katildiklari sporun inceliklerini ögrenecekler hem de eglenceye doyacaklar.

Gediz’de spor okullari bu dönem rekor basvuru ile basladi.

2 bin 100 ögrencinin basvurdugu ve kayit oldugu spor okullarinda yüzme, jimnastik, kick boks, taekwondo branslari ile start alirken diger branslarin da önümüzdeki günlerde baslayacagi bildirildi.

Spor okullarina yogun talebin kendilerini çok mutlu ettigini belirten Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, “Yaz spor okullarina katilan çocuklarimiz için yaz ayini güzel ve saglikli bir sekilde degerlendirmeleri adina dolu dolu bir program hazirladik. Çocuklarimizin gönüllerince eglenecegi ve katildiklari spor dalinda birçok sey ögrenecegi güzel bir program hazirlandi. Bizlere bu konuda destek veren basta Kaymakamimiza, Belediye Baskanimiza ve destek veren tüm büyüklerimize sponsorlara tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA