Rize'de Kiz Meslek Lisesinde Maksadini Asan Hal Ve Hareket Iddiasiyla Bir Kisi Hakkinda Sorusturma Baslatildi

Rize’de kiz meslek lisesinde görev yapan bir memur, ögrencilere maksadini asan hal ve hareket ettigi iddiasi ile açiga alinarak hakkinda sorusturma baslatildi.

Rize'de Kiz Meslek Lisesinde Maksadini Asan Hal Ve Hareket Iddiasiyla Bir Kisi Hakkinda Sorusturma Baslatildi
Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir okul personelinin ögrencilere yönelik maksadini asan hal ve harekette bulundugu iddiasi ile yapilan sikayetler üzerine Rize Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan harekete geçildi. Maksadini asan hal ve hareket nedeniyle hakkinda Rize Valiligi tarafindan sorusturma baslatilan H.T. isimli personel açiga alindi.

Rize Il Milli Egitim Müdürlügü konu ile ilgili olarak yaptigi yazili açiklamada, “Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Personeli H.T. hakkinda ögrencilere karsi maksadini asan hal ve hareketlerde bulunduguyla ilgili Il Milli Egitim Müdürlügümüze 25 Haziran 2024 Sali günü ulasan sikâyet, müdürlügümüzce degerlendirilmis olup; ayni gün konuyla ilgili Valiligimizce sorusturma baslatilmis ve bahse konu personel açiga alinmistir. Konu Valiligimizce takip edilmekte olup; gelismelerle ilgili ayrica kamuoyu bilgilendirilecektir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA