Ikilem, Gül Festivali'nde Ispartalilara Unutulmaz Gece Yasatti

Uluslararasi Isparta Gül Festivali’nin ikinci gününde Baskal ve Ikilem muhtesem konseriyle Ispartalilara cosku dolu bir aksam yasatti.

Ikilem, Gül Festivali'nde Ispartalilara Unutulmaz Gece Yasatti
Uluslararasi Isparta Gül Festivali’nin ikinci günü, unutulmaz bir müzik sölenine sahne oldu. Isparta Meydan AVM’de gerçeklesen konserde, müzik tutkunlari sarkilara eslik etti. Binlerce kisinin akin ettigi meydanda, Baskal ve Ikilem’in performanslari izleyenlere unutulmaz anlar yasatti. Konserin açilisini yapan Baskal, sahneye enerjisiyle damgasini vurdu. Sevilen eserlerini seslendiren Baskal’in performansiyla cosan kalabalik, sarkilara eslik ederek gecenin keyfini çikardi. Ikilem’in sahneye çikmasiyla birlikte ise meydan adeta coskuyla doldu. Grubun dinamik performansi izleyicileri büyüledi. Binlerce kisi, Ikilem’in ritmi ve sarkilarina telefon isiklariyla eslik ederek unutulmaz bir gece geçirdi. Sanatçilar sahneye çikislarinda gül çiçekleriyle karsilandi.

Festivalin ikinci gününde gerçeklesen konserde, Isparta Belediye Baskan Yardimcisi Ugur Büyükçulcu, sanatçilara gül ürünlerinden olusan hediye takdim etti. Meydani dolduran kalabaliga ve sanatçilara Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in selamini ileten Büyükçulcu, festivalin coskulu bir sekilde devam ettigini belirterek, pazar günü aksam saat 21.00’da Altay konseri oldugunu söyledi.

Sanatçilar Baskal ve Ikilim de, Isparta’da sahne almaktan duyduklari memnuniyetlerini ifade ederek, Baskan Basdegirmen’e tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA