Otogarda Bayram Öncesi Temizlik Seferberligi

Antalya Büyüksehir Belediyesi, bayram öncesi hazirliklar kapsaminda Antalya Otogari’nda kapsamli bir temizlik çalismasi gerçeklestirdi. Arefe günü ve bayram tatili süresince yogunluk yasanacak olan Antalya Otogari’nda çim biçme, agaç budama ve genel temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Otogarda Bayram Öncesi Temizlik Seferberligi
Antalya Büyüksehir Belediyesi ekipleri, bayramda otogarda yasanacak yogunlugu göz önünde bulundurarak, ziyaretçilerin temiz ve düzenli bir ortamda seyahat etmelerini saglamak amaciyla harekete geçti. Çim biçme ve agaç budama çalismalari ile otogarin yesil alanlari daha bakimli hale getirilirken, kapsamli temizlik faaliyetleri ile de otogar genelinde temizlik yapildi.

Halk sagligi ve güvenligi ön planda

Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami tatili boyunca yasanacak olan yogunluk öncesinde Antalya Sehirler Arasi Otobüs Terminalinde çim biçme ve agaç budama çalisma gerçeklestirmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi’na bagli ekipler, otogarda gerçeklestirilen çalisma ile sadece estetik amaçli degil, ayni zamanda halk sagligi ve güvenligini de korumayi hedeflediklerini söyledi.

Özellikle bayram döneminde artan yolcu trafigi nedeniyle otogarda hijyen sorununu ortadan kaldirmak istediklerini söyleyen yetkililer, çalismalara bayram tatili boyunca da devam edeceklerini belirtti.

Antalya Büyüksehir Belediyesi, bayram süresince de sehrin farkli noktalarinda temizlik ve bakim çalismalarini sürdürecek, vatandaslarin huzurlu ve temiz bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri almaya devam edecek.
Kaynak: İHA