Konyaalti Kreslerindeki Minikler Kep Firlatti

Konyaalti Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreslerde egitim gören minikler, Nazim Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde kep firlatti. Miniklerin birbirinden renkli gösterileri begeni topladi.

Konyaalti Kreslerindeki Minikler Kep Firlatti
Konyaalti Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Toros, Hurma, Gürsu ve Uncali gündüz bakimevi ve kreslerinde egitim gören minikler mezun oldu. Minikleri için Nazim Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi

Ögrencileri ve ailelerini tebrik eden Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, “Simdi minik yavrularimizi mezun ediyoruz. Bu gururu hep birlikte yasiyoruz. Okul öncesi egitim, onlarin özgüvenli olmalari, hayata mutlu bakmalari ve kisiliklerini kazanmalari noktasinda çok önemli. Biz her zaman onlarin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz. Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli çocuklar yetistirmek bizim en büyük görevimiz Bu görevimizi de yerine getirdigimizi düsünüyorum” dedi.

Törene, Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, Konyaalti Belediye Baskan Yardimcilari Veysel Akyar ve Sedat Karabulut ile birim müdürleri ile kres ögrencilerinin aileleri ve yakinlari katildi.

Kaynak: İHA