Haluk Levent'ten Amasya'da Tribünde Konser

Ünlü sanatçi Haluk Levent konser için geldigi Amasya’da stadyumda sahnenin ses sistemi yagmur nedeniyle çalistirilamayinca tribüne çikip okudugu sarkilariyla hayranlarini costurdu.

Haluk Levent'ten Amasya'da Tribünde Konser
Amasya 12-22 Haziran Uluslararasi Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali kapsamindaki konsere saatler kala yagan yagmur nedeniyle 12 Haziran Stadyumu’na kurulan sahnenin ses sistemi çalistirilamadi. Yagisin sona ermesinin ardindan konser alanina gelen Haluk Levent, önce tribünlere çikip hayranlarinin arasinda sarkilarini seslendirmeye basladi.

Sonrasinda yesil sahanin kiyisina inerek sevilen sarkilarini solo olarak seslendirmeyi sürdürdü. Genç bir müzisyeni kirmayip birlikte sarki okuyan Haluk Levent’e tribünden ayran da ikram edildi. Misket Eller Kadin Girisimi Kooperatifi Baskani Sükran Bozkurt’un getirdigi ayrani içip tesekkür eden sanatçi, sehre büyük bir konser vermek için tekrar gelecegini söyledi.



Halkin yogun ilgi gösterdigi konseri Amasya Valisi Yilmaz Doruk, CHP Amasya Milletvekili Resat Karagöz ve Amasya Belediye Baskani Turgay Sevindi de izledi.
Kaynak: İHA