Fedakar Anne Hasta Oglunun Tedavi Masraflari Için Minibüste Köfte Satiyor

Artvin’in Arhavi ilçesinde yasayan Sultan Ciniviz, 24 yasindaki kronik hastaligi olan oglunun tedavi masraflarini karsilamak için büyük bir fedakarlik örnegi sergiliyor. Ciniviz, evin geçimini saglamak ve oglunun saglik giderlerini karsilayabilmek için minibüste köfte satarak para biriktiriyor.

Fedakar Anne Hasta Oglunun Tedavi Masraflari Için Minibüste Köfte Satiyor
Yedi yil önce esinin geçirdigi trafik kazasi sonrasinda evin tüm yükünü üstlenmeye karar veren Sultan Ciniviz, maddi sikintilara ragmen kimseden yardim talep etmedi. Ciniviz, en iyi yaptigi isi yaparak ailesine destek olma karari aldi ve eski bir minibüsü temin ederek içini mutfak seklinde tasarladi. Ciniviz, minibüste kendi yaptigi köfte ve izgara çesitlerini satarak ailesinin geçimini saglamaya basladi.

Sultan Ciniviz, müsterilerine daima en kaliteli ve lezzetli köfteleri sunmaya özen gösteriyor. "Kendimin yemedigi hiçbir seyi müsterilerime de yedirmem," diyen Ciniviz, minibüsünde yaptigi köfteleri evde hazirladigini belirtti.

Ilk baslarda zorluklar yasadigini ancak zamanla bu ise alistigini söyleyen Ciniviz, daimi müsterilerinin destegiyle evinin geçimini ve hasta oglunun hastane masraflarini karsilamaya çalistigini ifade etti.

Geçmiste restoran ve kafelerin sikayetleri üzerine Arhavi Belediyesi tarafindan dört kez yer degistirmek zorunda kalan Ciniviz, Belediye Baskani Turgay Ataselim’in destegiyle ilk yerine geri döndü. Bu duruma çok sevinen Ciniviz, “Turgay Baskanimizdan Allah razi olsun, bizi düsündü ve ait oldugumuz eski yerimize geri kazandirdi. Çok mutluyuz, kendisine tesekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Sultan Ciniviz’in bu azimli mücadelesi, ailesi için gösterdigi fedakarlik ve özveri, çevresindeki insanlar tarafindan büyük takdirle karsilaniyor. Minibüsünde köfte satarak hem ailesinin geçimini saglayan hem de hasta oglunun tedavi masraflarini karsilamaya çalisan fedakar anne, gayreti ile herkese ilham veriyor.
Kaynak: İHA