Jandarma'nin 185. Yili Etkinliklerinde Sandik Ve Ritim Isimli Köpeklerin Sovu Nefes Kesti

Tokat’ta, Jandarma Teskilati’nin 185’inci kurulus yil dönümü dolayisiyla düzenlenen kutlama programinda renkli görüntüler yasandi. Il jandarma komutanligi envanterinde bulunan Sandik ve Ritim adli köpeklerin sergiledigi gösteriler izleyenlerin nefesini kesti.

Jandarma'nin 185. Yili Etkinliklerinde Sandik Ve Ritim Isimli Köpeklerin Sovu Nefes Kesti
Tokat Il jandarma komutanliginda gerçeklestirilen kutlama programina il protokolü ile jandarma personelinin aileleri yogun ilgi gösterdi. Program, halk oyunlari ekibinin halay gösterileri ile basladi ve izleyicilere keyifli anlar yasatti. Programda, il jandarma komutanligi envanterinde yer alan erzak arama köpegi Sandik ve bomba arama köpegi Ritim’in gösterileri büyük begeni topladi. Köpeklerin sergiledigi performans, katilimcilar tarafindan ilgiyle izlendi. Ayrica, jandarma personelinin yaptigi gösteriler de büyük ilgi gördü. Programa katilan çocuklar, geçis töreninde komando abilerini asker selamiyla selamlayarak programa renk katti. Kutlama programi sonrasi açilan stantlarda jandarmanin gelisimi ve sahip oldugu imkanlar sergilendi. Programda üstün basari gösteren jandarma personeline hediyeler takdim edildi.

Tokat Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Sabri Küyük, yaptigi konusmada milletin huzur ve güvenligini saglama yönündeki hizmetleriyle jandarma teskilatinin her zaman ulusun takdirini kazandigini belirtti.

Albay Küyük, “Jandarma personeli olarak bizler, milletimizin bize olan teveccühünün bilincinde olarak hareket ederek var olan bu güven ve sevgi bagini korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirme azim ve kararliligindayiz" dedi.

Tokat’ta düzenlenen Jandarma Teskilati’nin 185. kurulus yil dönümü kutlamalari, katilimcilara unutulmaz anlar yasatti.
Kaynak: İHA