Jeoloji Mühendisinden 'Sedef' Ve 'Vitiligo' Hastaligina Çözüm Iddiasi

Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, 15 yillik deney ve arastirmalar sonucu "Sedef" ve "Vitiligo" gibi hastaliklarin çözümü için krem ürettigini ileri sürdü.

Jeoloji Mühendisinden 'Sedef' Ve 'Vitiligo' Hastaligina Çözüm Iddiasi
Tibbi Jeoloji dalini kullanarak ürettigi krem ile 5 kisiyi iyilestirdigini öne süren Fahri Çelik, 15 yil boyunca, üniversite hayatindan bu yana "Sedef" ve "Vitiligo" hastaligi için arastirmalar yaptigini söyledi.

Bu ilaci tamamen insanlar için yaptigini belirten Çelik, "Bu yaptigim ilaç Sedef hastaligini 15 günde, Vitiligo bir ayda ve egzama 10 gün içerisinde tamamen yok ediyor. Bu ilaca özel bir formül uygulayip buldum. Tibbi jeoloji dalini kullanarak yeralti kaynaklarindan, yeryüzündeki bitkilerden bu ilaci ürettim. Bu ilaçtan istedigimiz kadar üretebiliriz. Su an dünyada en iyi çözüm diye düsünüyorum. Sedef ve Vitiligo hastaligi dünyanin hiçbir yerinde tam olarak bir çözümü yoktur” dedi.

Içinde herhangi bir kimyasal madde bulunmamakla birlikte tamamen dogal ürünlerle elde ettigini aktaran Çelik, "Bugüne kadar 10 insanda bu ilaci denedik 5 kisinin tamamen iyilestigini gördük. Diger 5 kisi ilaci kullanmaya devam ediyor. Su an kullanim asamasindalar. Tibbi jeoloji dalini kullanarak üniversitede aldigim egitimler sonucu ilaci buldum. Oksijen, hidrojen, karbon ve azot bu maddelerden hareket ederek bu hastaligin çaresini buldugunu düsünüyorum. Bu ilaç kullanildiktan sonra tekrardan olusma durumunun olacagini düsünmüyorum. Günde iki defa kullanilmakla birlikte hastalarimizin iyilesecegini oradan bildirmek istiyorum” seklinde konustu.

Ilaci kullandiktan sonra iyilestigini aktaran Vitiligo Hastasi Yaren Kaya, “Yüzümde bulunan sivilceler sonucu 5 ay boyunca sivilce tedavisi gördüm. Daha sonra kullandigim ilaçlarin yan etkisi sonucu cigerlerimden dolayi Vitiligo hastaligina yakalandim. Doktorun verdigi kremleri kullanmama ragmen geçmedi. Daha sonra Ankara’ya tedavi olmaya gittim orada bana bu hastaligin çaresini olmadigini söylediler. Fahri Çelik’in verdigi krem kullandim. Hiçbir yan etkisini görmedim. Günde iki defa kullandim ve bir ay içerisinde güzel sonuç gördüm. Sürdügüm zaman hafif kasinti ve yanma etkisi disinda hiçbir aci hissetmedim. Bu da iyilesmenin belirtilerinden biriymis. Bu ilaci kullandiktan sonra daha önceden günese çiktigim zaman kizariklik ve kasintilara maruz kaliyordum. Bu ilaçtan sonra bu problemlerin hepsi ortadan kalkti" diye konustu.

Hastaligi yüzünden travma yasadigini ve sosyal hayatini etkiledigini söyleyen Kaya, “Herkeste oldugu gibi insanlarin vücudunun herhangi bir yerinde en ufak bir leke bile insanlarin özgüvenini ve sosyal hayatini etkiliyorken ben de bu durumu yasadim. Fakat bu ilaçtan sonra hepsi hepsi geçti. su an hiçbirini hatirlamiyorum bile” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA