Baskan Isiksu Açiklamasi 'Adapazari'miza Deger Katma Yolunda Hep Birlikte, Askla Çalismaya Devam'

AK Parti Sakarya Milletvekili Ertugrul Kocacik ve Ilçe Baskani Samet Çaglayan ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçeklestiren Baskan Isiksu, “Her adimimizi daha güzel yarinlar için atiyoruz. Adapazari’miza deger katma yolunda, hep birlikte, askla çalismaya devam” dedi.

Baskan Isiksu Açiklamasi 'Adapazari'miza Deger Katma Yolunda Hep Birlikte, Askla Çalismaya Devam'
AK Parti Adapazari Ilçe Baskani Samet Çaglayan’in ev sahipliginde AK Parti Sakarya Milletvekili Ertugrul Kocacik ve Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Çark Caddesi’nde esnafla bulusan heyet, SEAH Korucuk Kampüsü’nde hastalari ziyaret etti. Demokrasi Meydani’nda Kizilay Kurban ve Kan Bagisi Noktasi’na giden heyet, açilis hazirliklari yapilan Adapazari Ticaret Müzesi’ndeki çalismalari yerinde inceledi.

Ertugrul Kocacik, ziyaretler sirasinda yaptigi açiklamada, vatandaslarla iç içe olmanin ve onlarin ihtiyaçlarini yerinde görmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, "Mutlu ve Samet Baskanlarimizla birlikte Adapazari’mizda çok güzel bir gün geçirdik. Özellikle Adapazari Ticaret Müzemizin çok yakinda açiliyor olmasi bizleri memnun etti. Mutlu Baskanimiza çalismalarinda kolayliklar diliyoruz. Adapazari’mizin her kösesinde milletimizle bulusmalarimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Adapazari Ticaret Müzesi’nin son hazirliklari heyet tarafindan yerinde incelendi. Müzenin açilisina kisa bir süre kala gerçeklestirilen bu ziyaret, müzenin sehrin ticaret tarihi ve kültürel mirasi açisindan önemini bir kez daha ortaya koydu. Müzenin, Adapazari’nin ticari geçmisini ve gelisimini yansitacak sekilde tasarlandigi ve açildiginda sehre önemli bir kültürel deger katacagi ifade edildi. Baskan Isiksu, Milletvekili Kocacik’a destekleri ve güzel düsünceleri için tesekkür etti. Müze ziyareti ile birlikte Çark Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçeklestirildi.

Heyet, bölgedeki ticari faaliyetlerin durumu hakkinda bilgi alarak esnafin sorunlarini dinledi ve onlarin taleplerini yerinde degerlendirdi. Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde hastalari ziyaret eden heyet, vatandaslarla birebir ilgilendi ve onlarin dilek ve taleplerini dinledi. Günün devaminda Demokrasi Meydani’nda Kizilay’in Kurban Bagisi ve kan verme noktasina destek verildi.

Ziyarette, bagislarin ve toplumsal dayanismanin önemine dikkat çekildi.

Baskan Isiksu, Adapazari’na deger katma yolunda çalismalarini askla sürdüreceklerini belirterek, her adimin daha güzel yarinlar için atildigini ve Adapazari’nda yapilan projelerin hiz kesmeden devam edecegini ifade etti.

Kaynak: İHA