Sehidin Adi Aile Saglik Merkezinde Yasatilacak

Hakkari’nin Semdinli ilçesinde 10 Haziran 2016 tarihinde teröristlerin saldirisi sonucu sehit olan Jandarma Uzman Çavus Mesut Ardiç’in adi, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki mahallesinde yapilan aile saglik merkezinde yasatilacak.

Sehidin Adi Aile Saglik Merkezinde Yasatilacak
Ahlat ilçesinin Kirklar Mahallesi’nde Sehit Uzman Çavus Mesut Ardiç’in adinin verilecegi aile saglik merkezinde program düzenlendi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda bir konusma yapan Sehit Uzman Çavus Mesut Ardiç’in babasi Mürsel Ardiç, bu güzel eserin ortaya çikmasinda emegi geçen herkese tesekkür etti.

Ahlat Kaymakami Batuhan Bingöl ise “Burada sehidimiz Mesut Ardiç’i seneyi devriyesinde anmak için bulunuyoruz. Tabi bu topraklari bizlere hediye eden, vatani, bayragi, milleti ugruna canlarini feda eden sehitlerimizi rahmetle aniyoruz. Kiymetli ailelerine ise sabir ve bassagligi diliyoruz. Burada ise tamamlandiktan sonra 400 metrekare alanda 3 bin hemsehrimize ilk basamak saglik hizmetini vermek nasip olacak. Bu hizmet sehidimizin adi altinda verilecek. Rabbim bizleri sehitlerimize daim memurlardan eylesin” dedi.

Konusmalarin ardindan yapilan dua ile birlikte sehit Mesut Ardiç’in ölüm yil dönümü dolayisiyla adinin verilecegi aile sagligi merkezi gezildi.

Programa Ahlat Kaymakami Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Baskani Yavuz Gülmez, Bitlis Il Saglik Müdürü Dr. Mustafa Ekici, AK Parti Bitlis Il Baskani Kadir Köstekçi, bazi kurum amirleri, sehit aileleri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA