Osmaniye Valisi, Alevlere Teslim Olan Konteyner Kentte Incelemelerde Bulundu

Osmaniye’de depremzede vatandaslarin kaldigi konteynerde çikan yanginin ardindan Vali Erdinç Yilmaz, geçici yasam alaninda incelemelerde bulundu.

Osmaniye Valisi, Alevlere Teslim Olan Konteyner Kentte Incelemelerde Bulundu
Osmaniye’de Karaçay konteyner kentte ögle saatlerinde çikan yanginin ardindan 8 konteyner zarar görmüstü. Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Konteyner Kentte çikan yangin bölgesinde incelemelerde bulundu. Çikan yanginda konteynerleri kullanamaz hale gelen vatandaslarla bir araya gelen Vali Yilmaz, "Caniniza zarar gelmesin, üzülmeyin hemen en iyi sekilde kurariz" dedi.

Yanginda konteynerleri ve esyalari zarar gören vatandaslarin ihtiyaçlarinin karsilanmasi hususunda da talimat veren Vali Yilmaz, vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerini iletti.

Çikan yangin hakkinda Vali Yardimcilari Hakan Yavuz Erdogan ve AFAD Il Müdürü Selami Kiliçel’den bilgi alan Vali Erdinç Yilmaz, "Burada kalan hemserilerimize çok geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. 4 konteynerimiz tamamen yandi, 4’ü de hasar aldi. Hemen yenisini kurma çalismalarini baslattik. En kisa zamanda, bugün yarin yenilerini kuracagiz. Tahkikat baslatildi, yanginin muhtemelen elektrikten kaynakli olabilecegini düsünüyoruz. Allah beterinden korusun diyorum, hemserilerime geçmis olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak: İHA