Battalgazi, Yeni Imar Yoluyla Deger Kazaniyor

Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Orduzu Mahallesi Pinarbasi bölgesinde 5 bin metrelik yeni imar yolunu açmasinin ardindan çalismalarin sonuna geldi. Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin çalismalari yerinde inceledi.

Battalgazi, Yeni Imar Yoluyla Deger Kazaniyor
Ilçenin her kösesinde ulasim yatirimlari çerçevesinde çalismalarina araliksiz devam eden Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin yasam standartlarini yükseltmek için ilçenin birçok noktasinda yol yapim ve üst yapi çalismalarina devam ediyor. Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’in talimatlariyla ilçenin dört bir yanina yeni imar yollari kazandiran ekipler, son olarak Orduzu Mahallesi Pinarbasi mevkiinde 5 bin metrelik yeni imar yolu açma çalismalarini sürdürüyor. Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, çalismalari yerinde inceleyerek kisa sürede imar yolunun vatandaslarin hizmetine sunulacagini ifade etti.

Ekiplerin çalismalarina seri bir sekilde devam ettigini söyleyen Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Mevcut yollardaki kaliteyi artirma çalismalari bir yandan devam ederken bir yandan da yeni imar yollarinin açilmasiyla vatandasimizin daha rahat olmasinin önünü açiyoruz. Açilan imar yollarinin bir an önce kullanima hazir hale getirilmesini hedefliyoruz. Insallah kisa sürede buradaki çalismalarimiz bitmis olacak. Vatandasimiz gelip imarli arsasinda çalismasini yapacak. Ekiplerimiz sadece burada çalismiyor. Hem yeni imar yolunun açilmasi hem de depremden hasar gören, kisin da etkiledigi yollarimizda da çalismalarimiz hummali bir sekilde devam ediyor. Her sokaga, her mahalleye dokunacagiz; hizmet üretecegiz” dedi.

Baskan Taskin: “Büyük Isler Bizi Bekliyor”

Bundan sonra sahadaki çalismalari yakin bir sekilde takip edeceklerini ifade eden Baskan Taskin, “Bir taraftan ‘hayirli olsun’ ziyaretine gelen vatandaslarimizi agirlarken bir taraftan da arazide ekiplerimizle birlikte saha çalismasi yapiyoruz. Battalgazili hemserilerimizden ricamiz, ‘hayirli olsun’ ziyaretleri için taleplerini karsilayamazsak kusurumuza bakmasinlar. Araziye de çikmamiz gerekiyor. Büyük isler bizi bekliyor. Hem kistan çikmanin getirdigi yipranmislik hem de deprem sonrasinda yapilmasi gereken isler nedeniyle bizim mesaimizin çogunu arazide geçirmemiz gerekiyor. ‘Hayirli olsun’ ziyaretlerini bir ayla sinirli tuttuk; bundan sonra bu ziyaretlere çok zaman ayiramayacagiz; gelen hemserilerimiz notlarini iletirlerse, telefonlarini birakirlarsa biz geri dönüs saglayacagiz. Battalgazili hemserilerimize hizmet etmek için ekiplerimizle birlikte sahada olacagiz. Hemserilerimize gösterdikleri ilgiden dolayi tesekkür ederim. Birlikte Battalgazi’ye hizmet etmek için çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA