Baskan Özdogan'dan YKS Ve LGS Ögrencilerine Müjde

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, ilçede YKS ve LGS için hazirlanan ögrencilere sinavlar öncesi moral ve motivasyonunu artirmak amaciyla etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Mayis ayi meclis toplantisinda konusan Özdogan, “19 Mayis’ta gençlerimizle bir araya gelecek ve güzel etkinlikler düzenleyecegiz” dedi.

Baskan Özdogan'dan YKS Ve LGS Ögrencilerine Müjde
Hacilar Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya baskanlik eden Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, alinan kararlarin Hacilar ilçesine hayirli olmasi temennisinde bulundu. Mayis ayi itibariyle ilçede birçok faaliyetin gerçeklestirildigine vurgu yapan Baskan Özdogan, devlet yatirimlari ile devam eden rutin belediye faaliyetlerinin yani sira sosyal belediyecilik kapsaminda gençler için önemli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.

Meclis toplantisi öncesinde meclis üyelerine hitap eden Özdogan, “19 Mayis’ta gençlerimizle bir araya gelecek ve güzel etkinlikler düzenleyecegiz. Haziran ayinin basinda, ilçemizde yasayan ve sinava girecek gençlerimizle YKS ve LGS sinavlari öncesinde bir araya gelerek moral toplantisi düzenleyecegiz. Bu etkinlik, gençlerimizin stresini azaltmak ve heyecanlarini kontrol etmek adina önemli olacaktir” dedi.

Ilçede devam eden çalismalar hakkinda bilgi veren Özdogan, “Hepinizin yakindan takip ettigi Devlet Su Isleri’nin taskin koruma kanallari çalismalari hizla devam ediyor. Ayrica, TOKI ve kentsel dönüsüm üçüncü etap çalismalari da hizla ilerliyor. Hükümet Konagi ve belediye hizmet binasinin tamamlanmasinin yani sira, ilçemize gelen yazlikçilarla birlikte park ve bahçe temizligi gibi hizmetlerimiz hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin devam ediyor” seklinde konustu.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi ve Hacilar Belediye Meclisi’nin gündeminde olan 6 madde görüsülerek kabul edildi. Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, meclis toplantisinin sonunda alinan kararlarin Hacilar ve Kayseri için hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA