Sehzadeler Belediye Baskani Durbay A Takimini Belirlemeye Basladi

Son yerel seçimlerde Sehzadeler Belediye Baskani seçilen Gülsah Durbay, belediye baskan yardimcilarini belirlemeye basladi.

Sehzadeler Belediye Baskani Durbay A Takimini Belirlemeye Basladi
Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, siyasi birikimleri ve deneyimleriyle dikkat çeken isimler Yenal Yildirim ile Hakan Simsek’i siyasi belediye baskan yardimcilari olarak belirledi. Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Durbay "Siyasi belediye baskan yardimciliklarina Yenal Yildirim ve Hakan Simsek gibi deneyimli isimleri getirerek, Sehzadeler’in kalkinmasi ve refahi için güçlü bir ekibimiz oldugunu göstermek istedik. Baskan yardimcilarimiz Yenal Yildirim Insaat Mühendisi, Hakan Simsek ise mali müsavir olarak alanlarinda son derece deneyimli, tecrübe sahibi ve kendilerini ilçemizde zaten kabul ettirmis isimlerdir. Tecrübe ve mesleki bilgi birikimlerini simdi Sehzadeler Belediyesi ve Sehzadeler halki için kullanacaklardir. Her iki baskan yardimcimiza da yeni görevlerinde basarilar diliyorum. Halkimizin destegi ve güveniyle, birlikte daha yasanabilir bir Sehzadeler insa etmek için kararlilikla çalisacagiz. Herkesi kucaklayan, adil ve seffaf bir yönetim anlayisiyla ilçemize hizmet etmek en büyük hedefimiz." dedi.

Yildirim ve Simsek’in atanmasiyla birlikte belediye yönetimindeki ekip güçlenirken, yerel hizmetlerin daha etkin ve verimli bir sekilde yürütülmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA