Sirnak'ta 11. Yesilay Bisiklet Turu Düzenlendi

81 ilde es zamanli olarak düzenlenen 11’inci Yesilay Bisiklet Turu’nda Sirnak’ta 40 yetiskin bisikletçi, “Saglikli, yasam boyu birlikte kalicilik” sloganiyla katildi.

Sirnak'ta 11. Yesilay Bisiklet Turu Düzenlendi
Türkiye genelinde 11.’si düzenlenen Yesilay Bisiklet Turu, Sirnak’ta Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Yesil Sirnak Il Temsilciligi’nin isbirligi ile 40 yetiskin bisikletçinin katilimiyla gerçeklesti. Ömer Kabak Meydani’ndan baslayan bisiklet turu, Kent Meydan’inda sona erdi. Bisikletçiler “Saglikli, yasam boyu birlikte kalicilik” slogani ile pedal çevirdi.

Sirnak Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdullah Ayar, ülkenin sarsilamaz bütünlügü, saglam vücut ve kafalarla olacagini dile getirdi. Bu nedenle bisiklet sporunun son derece faydali bir spor oldugunu belirten Ayan, "Bisiklet sporu, her biriye hitap eden, beyine, içeriye, kaslarimiza hitap eden bir spor dali. Biz burada bunu tesvik etmeyi hedefliyoruz. Insallah bisiklet sporunu daha genis alanlara yayacagiz” dedi.

Sirnak Yesilay Sube Baskani Mahsun Çagin, Yesilay iliskileri ile mücadele alaninda hizmet veren kamu iliskilerinde bir dernek yoluyla her alanda müdahil olan, her alanda kendini gösteren bir cemiyet oldugunu söyledi.



Bagimlilikla mücadeleyi spor ile güçlendirerek, spor ile daha iyi bir hale getirmek için gerekeni yaptiklarini belirten Çagin, bugünde bu enerjiyi insanlara göstermek için bu etkinligi düzenlediklerini ifade etti.

Etkinlige, Yesilay gönüllüleri ve 40 bisikletçi katildi.

Kaynak: İHA