Büyükçekmece'de Lüks Villada Sir Ölüm Açiklamasi 17 Yasindaki Genç Havuzda Can Verdi

Büyükçekmece’de haftalik kiralik lüks bir villada 17 yasindaki Mervan Ipek arkadaslari eglenirken iddiaya göre havuza düserek hayatini kaybetti. Olayla ilgili inceleme baslatan polis ekipleri süpheli ölümün arkasindaki sir perdesinin polis tarafindan genis çapli inceleme baslatilirken, hayatini kaybeden Ipek’ten geriye ise arkadaslariyla birlikte çekildigi fotograf kaldi.

Büyükçekmece'de Lüks Villada Sir Ölüm Açiklamasi 17 Yasindaki Genç Havuzda Can Verdi
Olay, 3 Mayis günü aksam saatlerinde Büyükçekmece Tepekent’te bulunan lüks bir villada meydana geldi. Iddiaya göre, 17 yasindaki Mervan Ipek arkadaslariyla birlikte haftalik kiralik lüks bir villada eglence düzenledi.

Düzenlenen eglence sirasinda Ipek dengesini kaybederek havuza düstü. Ipek, havuzda bogularak hayatini kaybederken, durumu fark eden diger arkadaslari durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Gencin cenazesi yapilan ilk inceleme ardindan kesin ölüm nedeni tespiti için Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Polis evde bulunan arkadaslarini gözalti alarak savcilik talimati ile incelemeye baslatti.

Ipek’ten geriye ise arkadaslariyla birlikte havuza girmeden önce çekildikleri fotograf kaldi.

Öte yandan polis ekipleri tarafindan villada yapilan genis çapli incelemelerde uyusturucu ve silah bulunmadigi ögrenilirken, yaslari 18’den küçük kisilerin villayi nasil kiraladigi ise merak uyandirdi.
Kaynak: İHA