Aydinli Veteriner Hekimler Gecede Bulustu

Dünya Veteriner Hekimleri Günü dolayisiyla Aydin Veteriner Hekimler Odasi tarafindan düzenlenen gecede veteriner bir araya gelirken, doyasiya eglenerek stres atti.

Aydinli Veteriner Hekimler Gecede Bulustu


Aydin Veteriner Hekimler Odasi, Dünya Veteriner Hekimleri Günü’nü düzenlenen gece ile kutladi. Efeler ilçesindeki bir kir dügün salonunda düzenlenen geceye oda üyelerinin yani sira Efeler Belediye Baskani Anil Yetiskin, Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, Tarim ve Orman Il Müdürü Ibrahim Altintas ve çok sayida davetli katildi.



Gecede Aydin Veteriner Hekimler Odasi Baskani Cemil Sahin oda üyeleri ve davetlileri karsilayarak yakindan ilgilenip sohbet etti. Aydin Veteriner Hekimler Odasi Baskani Cemil Sahin yaptigi konusmada veteriner hekimlerin sürekli özlük hakki kaybi yasadigini belirterek, “Burasi dert anlatma, yakinma yeri degil tabii ki ama sunu da söylemeden geçemeyecegim. Veteriner Hekimler uzun yillardir, sürekli özlük hakki kayiplari yasiyor, çok fazla sikintimiz var dolayisiyla bunun aslinda kutlanacak bir tarafi da yok. Biz de isteriz ki, Dünya Veteriner Hekimler Günü vesilesiyle, günlerce eglenelim, 7 gün 7 gece dügün, bayram yapalim ancak maalesef olamiyor. Bu geceyi de, birlik, beraberlik, dayanisma ve moral gecesi olarak degerlendirerek organize ettik. Ilerleyen yillarda insallah coskuyla günlerce kutlamalar yapabilecegimiz günleri de görürüz diye umut ediyorum" dedi.



Baskan Sahin odanin kurulusunun 30’uncu yil dönümü oldugunu hatirlatarak devam ettigi konusmasinda, "Ayni zamanda, Aydin Veteriner Hekimleri Odamizin kurulusunun da 30. yili içerisindeyiz. Odamizin bugünlere ulasmasinda büyük emek veren, degerli oda yöneticilerimize, oda kurullarimizda görev yapan meslektaslarimiza ve maddi manevi her sartta büyük destek aldigimiz, temel taslarimiz, meslek örgütümüzün varlik sebebi olan degerli üyelerimize sükranlarimizi sunuyoruz. Sanla, serefle, onurla daha nice 30 yillara erisebilmeyi ümit ediyoruz" diye konustu.



Organizasyonda emegi geçen ve katilarak gecede kendilerini yalniz birakmayan tüm misafirlerine tesekkür ederek konusmasini tamamlayan Sahin, “Organizasyonumuza tesrif ederek gecemizi onurlandiran, Efeler Belediye Baskanimiz Av. Anil Yetiskin’e, Kösk Belediye Baskanimiz Veteriner Hekim Nuri Güler’e, Veteriner Fakültesi Dekanimiz Prof. Dr. Cavit Kum’a ve Dekan yardimcilarimiz Prof. Dr. Bülent Ulutas ve Prof. Dr. Göksel Erbas’a, Tarim ve Orman Il Müdürümüz Veteriner Hekim Ibrahim Altintas’a ve Il Müdür Yardimcimiz Veteriner Hekim H. Eray Yesilçayir’a, Buharkent Ilçe Tarim ve Orman Müdürümüz Veteriner Hekim Ibrahim Selli ’ye, TMMOB Aydin Il Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Makine Mühendisleri Odasi Baskani Tunç Erlaçin’e, Aydin Tabip Odasi Yönetim Kurulu’na, Aydin Dis Hekimleri Odasi Yönetim Kuruluna, tüm meslektaslarimiza ve kiymetli ailelerine, sesi ve harika sahne performansiyla gecemize renk katan müzisyen veteriner hekim Incirliova Ilçe Temsilcimiz Mehmet Tokali’ya sükranlarimizi sunuyor, daha nicelerine hep birlikte ulasabilmeyi temenni ediyoruz "ifadelerini kullandi.

Gecede efelerin sundugu zeybek gösterisi de büyük begeni toplarken günün anlam ve önemi dolayisiyla Baskan Sahin, protokol üyeleriyle birlikte pasta kesti. Oda üyeleri canli müzik esliginde doyasiya eglenerek unutulmaz bir gece yasarken, üyeler de düzenledigi geceden dolayi Baskan Sahin ve yönetimine tesekkür etti.
Kaynak: İHA