Tavsanli'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince düzenlenen uyusturucu operasyonunda gözaltina alinan 4 kisiden 3’ü tutuklandi.

Tavsanli'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama
Tavsanli Emniyet Müdürlügü Asayis Büro ekiplerinin uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti ile uyusturucu madde kullananlara yönelik yaptigi çalismalar sonucu H.A. (36) isimli sahsin M.O. (34) ve T.Y.O. (47) araciligiyla S.Y. (36) isimli sahistan uyusturucu aldigi bilgisine ulasildi.

Yakalanarak gözaltina alinan 2 süpheliden H.A.’nin (36) üzerinden 1.56 gram metamfetamin ele geçirildi. H.A. isimli sahis beyaninda T.Y.O. ve M.O. araciligi ile S.Y. isimli sahistan 4 bin TL karsiliginda metamfetamin aldigini, kendisine uyusturucuyu M.O. isimli sahsin getirdigini beyan etti.

Uyusturucu sattigi tespit edilen S.Y. isimli süpheli sahsin ikametinde yapilan aramada, 77 adet extasy hap, 1.91 gram metamfetamin ve uyusturucu satisinda paketlemeye yarayan çok sayida alüminyum folyo; aracilik yaptigi tespit edilen T.Y.O. isimli sahsin ikametinde yapilan aramada ise 0.54 gram metamfetamin, uyusturucu satisinda paketlemeye yarayan çok sayida alüminyum folyo ele geçirildi.

H.A. isimli sahsa uyusturucu madde kullanmak suçundan islem yapilirken, 3 süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA