Tabiat Parkinin 2'Nci Etabi Da Tamamlaniyor

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde, belediye tarafindan yapimina baslanan Kadipinari Tabiat Parki’nda ikinci etap çalismalari da tamamlanmak üzere.

Tabiat Parkinin 2'Nci Etabi Da Tamamlaniyor
Vatandaslarin dogayla bütünlestigi ilçe merkezine yakin konumuyla özellikle yaz aylarinda Akdagmadenlilerin ugrak mekani olan Kadipinari Tabiat Parki’nda bakim onarim ve çevre düzenleme çalismalari devam ediyor.

Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, Kadipinari Tabiat Parki’nin daha kullanilabilir ve islevsel hale getirilmesi amaciyla baslatilan çevre düzenleme çalismalarinin birinci etabini atil durumda olan, çürük raporu verilen insaat halinde kalarak tamamlanamayan görüntü kirliligi ve tehlike arz eden yapinin yikimi yaparak tamamlandiklarini söyledi.

Atil binanin yikimi ile ortaya çikan alana vatandaslarin aileleriyle birlikte rahatlikla zaman geçirebilecegi kameriyeler yerlestirildigini vurgulayan Yalçin, ‘’Kadipinari ana binasi önünde bulunan kullanissiz olan teras kismini bastan asagi düzenleyerek ferah bir seyir terasi düzenlemesi yaptik. Çalismalarimizin 2. etabinda ise ana bina ve piknik alanlarinin çevre düzenlemesini yaparak devam ediyoruz. Kisa vadede hedefimiz Kadipinari restoran binasini aktif hale getirerek vatandaslarimizin taleplerine karsilik veren, dogayla iç içe keyifli vakit geçirilecek bir mekani halkimizin hizmetine sunmaktir’’ dedi.

Kaynak: İHA