Afetzede Özel Bireyler Sevgi Makasiyla Tiras Oldular

Hatay’in Iskenderun ilçesinde kuaför Emre Can Çelebi, engelli bireyleri hiçbir ücret almadan tiras ederek gönülleri kazandi.

Afetzede Özel Bireyler Sevgi Makasiyla Tiras Oldular
Depremin vurdugu Hatay’da sivil toplum kuruluslari ve vatandaslar arasinda düzenlenen etkinlikle asrin felaketinin yaralari sarilmaya devam ediyor. Iskenderun ilçesinde faaliyet gösteren ’Engelliyim Engel Tanimam Dernegi’nin düzenledigi etkinlikte özel bireyler, kuaför Emre Can Çelebi tarafindan ücretsiz tiras edildi. Engelli bireylerin birlikte vakit geçirmesine vesile olan kuaför Çelebi, yaptigiyla gönülleri kazandi.

Dörtyol ilçesinden Iskenderun’a gelen Engelliyim Engel Tanimam Dernegi’nde bulunan özel bireylerin çimenlik alanda saç, sakal ve bakimlarini yapan Çelebi, "Yapmis oldugumuz projeyle ilgili öncelikle bize bu firsati taniyan herkese çok tesekkür ederiz. Burada özel bireylerin saçlarini kestik, bizim için çok güzel bir mola oldu. Yani çalismak gibi degil, bizim için bir molaydi. Biz de onlarla beraber güldük eglendik, güzel bir aktivite oldu. Hatay Dörtyol’dan Iskenderun’a geldik burada deniz kenarinda çimlerin üzerinde çok güzel bir ortamda saç kesimlerini gerçeklestirdik" ifadelerini kullandi.

Engelliyim Engel Tanimam Dernegi Baskani Kamil Göçmen ise düzenlenen etkinlikle engelli bireylerin yasadigi mutlulugu anlatarak, "Sabahtan o mutluluk yüzlerinde vardi. Biz bugün tiras olacagiz, iste kuaför abimiz gelip bizi tiras edecek diyorlardi ve onlarin o mutlulugu zaten yüzlerinden belli olmustu. Mutlulugu onlara verdigi için ben ayrica Emre bey ve onun ekibine tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Tiras olan özel birey 21 yasindaki Abdulkadir Soydas, tesekkürlerini belirterek, "Ben Emre Çelebi abiye çok tesekkürlerimi sunuyorum. Çok begendim, berber abilerimi daha çok begendim. Sohbetleri çok güzeldi çok iyiydi" seklinde mutlulugunu dile getirdi.
Kaynak: İHA