Giresunlular Haluk Levent Ile Unutulmaz Bir Gece Yasadi

Giresun Belediyesi tarafindan düzenlenen 47. Uluslararasi Aksu Festivali kapsaminda sahneye çikan Türk Rock Müzigi’nin sevilen ismi Haluk Levent, Giresun Atatürk Meydani’ni dolduran binlerce Giresunlu’ya unutulmaz bir gece yasatti.

Giresunlular Haluk Levent Ile Unutulmaz Bir Gece Yasadi
Konser öncesi sahnede sanatçiyla bir araya gelerek çiçek ve findik hediye eden Giresun Belediye Baskani Fuat Köse, Giresunlularin ‘Fuat Baskan’ sloganlarina “Asil baskan sizlersiniz, sizler her seyin en iyisine layiksiniz, o yüzden sizler için Haluk Levent’i Giresun’a getirdik” dedi.



Genç hayrani ile dans etti

Atatürk Meydani’ni dolduran genç, yasli binlerce Giresunlu Haluk Levent’in seslendirdigi birbirinden güzel sarki ve türkülerle unutulmaz bir gece yasadi. Sahnedeki performansinin yani sira sahneden inerek izleyicilerin arasina karisan sanatçi, sarkilarinin bir kismini seyircilerin yaninda söyledi.

Haluk Levent, genç kiz bir hayrani ile ‘Zor Ask’ adli sarkisi esliginde dans etti.

Konserde duygusal anlar yasandi

Çocukluk yaslarinda yasadigi hastaligin tedavisinin gerçeklestirilebilmesi için o dönemde destege ihtiyaci olan Hayati Gedük ile 1994 yilinda kendisi için yardim konseri veren Haluk Levent sahnede yeniden bir araya geldi. Gedük ve esini sahneye davet eden sanatçi, 30 yil önce yasanan anilari seyircilerle paylasmasi duygusal anlar yasanmasina neden oldu. Levent sahnede yaptigi konusmada, “Hayati, 1994 yilinda küçücük bir çocuktu. Yasadigi hastaligin tedavisi için çok sayida zorlu ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Bende yardim konseri için Giresun’a gelmistim. Ardindan tüm tedavilerinin yapilmasini sagladik. Hayati, simdi kocaman bir adam oldu, evlendi ve aile kurdu” dedi.

Giresunlular’a keyifli bir gece yasatan sanatçi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlayip, elindeki Türk Bayragi ile Izmir Marsini söyleyerek konserini tamamladi.
Kaynak: İHA