Seyyar Balon Saticisi Basina Gelen Talihsiz Olayla Ilgili Konustu

Eskisehir’de geçtigimiz ay elinden kaçirmasi sonucu agaca takilan onlarca uçan balonunun olusturdugu ilginç görüntüyle ilgili konusan seyyar satici Eyüp Ketenci, "Yaklasik 2 bin 500 lira zarara ugradim. Artik balonlari elime daha siki bagliyorum" dedi.

Seyyar Balon Saticisi Basina Gelen Talihsiz Olayla Ilgili Konustu
Ekmek parasi kazanmak için gayret gösteren seyyar balon saticisi Eyüp Ketenci, geçtigimiz ay kentin en islek noktalarindan olan Porsuk Bulvari üzerinde kaza eseri elindeki bütün uçan balonlari kaçirmisti. Bunun sonucunda havalanan onlarca balon bölgedeki bir agaca takili kalirken, satici tüm çabalarina ragmen mallarini geri alamamisti. Ilginç görüntüler olusturan talihsiz olayla ilgili konusan Ketenci, balonlarini bir çocuga satis yaparken elinden kaçirdigini ve yaklasik 2 bin 500 lira zarara ugradigini söyledi.

Balonlari havalandiktan sonra büyük bir üzüntü yasadigini da sözlerine ekleyen emektar vatandas, artik ürünlerini eline eskisinden siki baglayarak daha tedbirli davrandigini belirtti.



"Bir çocugun eline balonu baglayacakken benimkiler çekip gitti"

Eskisehir’de seyyar olarak balon satarak geçimini saglayan Eyüp Ketenci, "Bir tane çocuk gelimisti, ona balon verecektim. Sonra ipi onun eline baglayacakken benim balonlarim çekip gitti. Geri de alamadim, nasil alacaksin? Uçar gider. Hiç girisimde bile bulunmadim. Ama çok üzüldüm. Asagi yukari 2 bin lira zararim oldu. Çevredeki insanlar da ’Yazik olmus’ deyip geçtiler. Ama olabiliyor yani böyle. O günden sonra balonlari daha siki, iyice baglamaya basladim. Simdi eskisi gibi ipleri birakmiyorum, kopariyorum ve öyle müsteriye veriyorum" dedi.

Kaynak: İHA