Baskan Altay Tüm Sporseverleri Konya Yari Maratonuna Davet Etti

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Spor Konya Projesi çerçevesinde bu yil üçüncüsü düzenlenecek Uluslararasi Konya Yari Maratonu dolayisiyla Konya’nin kalbi sporla atacak.

Baskan Altay Tüm Sporseverleri Konya Yari Maratonuna Davet Etti
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, büyük organizasyonlar ve spor altyapisiyla bir spor sehri haline gelen Konya’da, 3. Uluslararasi Konya Yari Maratonu heyecaninin 26 Mayis Pazar günü yasanacagini hatirlatti.

Baskan Altay tüm sporseverleri davet etti

Saglikli yasami ve sporu tesvik etmek amaciyla düzenledikleri spor etkinliginde katilimcilarin geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da Konya’nin tarihi ve kültürel güzelliklerini kesfetme firsati bulacagini kaydeden Baskan Altay, “Kayit ücretlerini bu yil da SOBE, DOSD ve Karatay Alzheimer Gündüz Yasam Merkezi’ne aktaracaktik fakat Gazze’de yasananlardan dolayi bu yil tüm gelirlerimizi Gazze’deki kardeslerimizin ihtiyacini gidermek için kullanacagiz. Böylece tüm katilimcilar iyiligin bir parçasi olacak. Ben, tüm sporseverleri Uluslararasi Konya Yari Maratonu’na kayit yaptirarak bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandi.

Yari Maraton ve 10 Kilometre Kosusu MKM önünden, Halk Kosusu Kültürpark’tan baslayacak

Spor Konya Projesi çerçevesinde bu yil üçüncüsü düzenlenecek organizasyon; 21 kilometrelik Yari Maraton, 10 Kilometre Kosusu ve Halk Kosusu olmak üzere üç farkli kategoride gerçeklesecek. Büyüksehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi önünde saat 09.10’da Yari Maraton’a; 09.15’te 10 Kilometre Kosusuna start verilecek. Halk Kosusu ise saat 13.30’da Kültürpark önünden baslayacak.

Kayitlar “Konyayarimaraton.com”da

“Hareketin Merkezinde Ol” ve “Kosmak için Engel Yok” sloganlariyla aktif bir yasam tarzinin öneminin vurgulandigi Uluslararasi Konya Yari Maratonu kayit formuna “konyayarimaraton.com” adresinden ulasilabiliyor.
Kaynak: İHA