Aleyna Tilki'yi Bilecik'te Binlerce Kisi Izledi

Bilecik Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla gerçeklestirilen fener alayi ve Aleyna Tilki konseriyle Bilecik tek yürek oldu.

Aleyna Tilki'yi Bilecik'te Binlerce Kisi Izledi
Söylesi, fener alayi ve konserlerle kutlanan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, Aleyna Tilki konseriyle sona erdi. Binlerce kisinin ellerinde Türk bayraklariyla katildigi fener alayinda bayram coskusu yasanirken, gençlerin bayrami olarak nitelendirilen günde gerçeklestirilen konser ile bayram coskusu taçlandi.

‘’Bugün mesalelerimizin yandigi gün. bugün Atatürk’ün dogum günü’’

Gerçeklestirilen konsere katilan Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, gençlerin bayram sevincine ortak oldu. Gençlerin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini kutlayan Baskan Subasi, Aleyna Tilki’yi gençlerle bulusturdugu için duydugu mutlulugu belirtti.

Subasi ,"Bugün mesalelerimizin yandigi gün. Bugün, Atatürk’ün dogdugum gün’’ dedigi gün’’ ifadelerini kullanan Baskan Subasi, ‘’Bugün mesalelerimizin yandigi gün. Mustafa Kemal Atatürk’ün dogdugum gün dedigi gün. Bugün 19 Mayis. Bu güzel günü, bu özel günü, Samsun’a çiktigi bugünü, siz geçlere armagan etmis. Ne mutlu bize. Böyle bir tarihimiz var. Böyle bir Ulu Önderimiz var. Umuyorum ki bizler gençler olarak da yarinlara kadar bu mesaleyi hiç sönmeyecek sekilde tasiriz" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin sonunda Baskan Subasi, Aleyna Tilki’ye çiçek hediye ederken, Milletvekili Yasar Tüzün de Bilecik seramigine yansitilmis Atatürk portresini hediye etti.

Gençlerden baskan Subasi’ya sevgi gösterisi

Konserde gençlerle bir araya gelerek hatira fotograflari çektiren Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi’na gençlerden yogun sevgi gösterisi oldu. Aleyna Tilki’yi kendileriyle bulusturdugu için Baskan Subasi’na tesekkür eden gençler, gönüllerince eglendiklerini belirtti.

Fener alayi ve konsere; Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ali Özdemir, belediye baskan yardimcilari, belediye ve il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve çok sayida Bilecikli katildi.

Kaynak: İHA