Sanayici Kamil Serbetçi'nin 26. Vefat Yil Dönümü

Gaziantep Sanayi Odasi’nin 1990-1998 yillari arasinda Yönetim Kurulu Baskanligi görevini yapmis merhum Kamil Serbetçi, vefatinin 26. yil dönümünde aniliyor.

Sanayici Kamil Serbetçi'nin 26. Vefat Yil Dönümü
GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Sanayi Odasi’nin Ikinci Dönem Yönetim Kurulu Baskanligi görevini yapmis merhum Kamil Serbetçi’yi saygi, rahmet ve sükranla andiklarini ifade etti.

Ünverdi yayimladigi mesajinda, merhum Kamil Serbetçi’nin kent sanayisinin bugünlere gelmesinde çok büyük hizmetleri oldugunu söyledi.

Serbetçi’nin ülke ve kent sanayisine kattigi deger ve yaptiklarinin unutulmayacagini kaydeden Ünverdi, “Merhum Kamil Serbetçi, Gaziantep Sanayi Odamizin Ikinci Dönem Yönetim Kurulu Baskanligini yapmis, öngörüsü ve icraatlariyla sehrimiz ve ülke sanayimizin gelismesine çok büyük katkilarda bulunmustur. Gazi sehrimiz, merhum Kamil Serbetçi gibi cesur adimlar atan cesur yürekli insanlarin attigi adimlari takip ederek bugün parmakla gösterilen bir üretim ve ticaret üssü olmustur. Bu vesile ile merhum kamil Serbetçi ile birlikte alin teri ve büyük emeklerle sehrimiz sanayisinin temellerini atan büyüklerimizi bir kez daha saygiyla aniyorum. Bizler de büyüklerimizin bizlere biraktigi degerler ve hedefler dogrultusunda daha çok çalisacak, sehrimizi gelecege emin adimlarla tasiyacagiz. Bu duygularla merhum Kamil Serbetçi’yi vefatinin 26. yil dönümünde saygi ve rahmetle aniyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA