Elektrikli Bisiklet Fabrikasindaki Yangin 2.5 Saatte Kontrol Altina Alindi

Adana’da Tarsus yolu üzerinde bulunan elektrikli bisiklet fabrikasinda çikan yangin 2.5 saat süren zorlu bir mücadelenin ardindan güçlükle kontrol altina alindi.

Elektrikli Bisiklet Fabrikasindaki Yangin 2.5 Saatte Kontrol Altina Alindi
Edinilen bilgiye göre, Tarsus yolu üzerinde bulunan Arora elektrikli bisiklet fabrikasinda henüz bilinmeyen bir nedenle baslayan yangin kisa sürede tüm fabrikayi sardi. Adana Büyük Sehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettigi yangina ilçelerden de itfaiye araçlariyla destek verildi.

40 itfaiye araci, Adana Büyüksehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlügü arazözleri, Il Emniyet Müdürlügüne ait 6 TOMA ve çok sayida is makinesiyle müdahale edilen yangin, 2.5 saat süren zorlu bir mücadelenin ardindan güçlükle kontrol altina alindi. Yanginin diger fabrikalara siçramamasi için is makineleri yanan fabrikanin çevresinde hendekler kazdi.

Fabrikanin büyük bölümü tamamen yanarken yüzlerce elektrikli bisiklet de yangindan etkilendi. Yanan fabrikada bulunan bisikletlerin bir bölümü de fabrika çalisanlari tarafindan zarar görmeden çikartildi. Yanginin çikis nedeniyle ilgili inceleme sürüyor. Fabrikada sogutma çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA