Battalgazi Belediyesi Mayis Ayi Olagan Toplantisini Tamamladi

Battalgazi Belediye Meclisi Mayis ayi olagan toplantisi, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin baskanliginda yapildi.

Battalgazi Belediyesi Mayis Ayi Olagan Toplantisini Tamamladi
Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin baskanliginda Mayis ayi olagan toplantisinda bir araya geldi. Yoklama, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan toplantida, ilk olarak Nisan ayi olagan toplantisinin karar özeti oy birligiyle kabul edildi. Battalgazi Belediyesi Meclis Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen Mayis ayi olagan toplantisinda agirlikli olarak imar konulari görüsülürken 2023 Mali Yili Kesin Hesabi oy çokluguyla kabul edildi. Ayrica, “1. Kat Sathi Kaplama Yapim Isi”, “Agrega Üretimi Için Muhtelif Malzeme Alim Isi”, “Bitüm ve Muhtelif Yol Yapim Malzemesi Alim Isi” ve “Yaya Kaldirimi, Kilit Tasi ve Tas Duvar Yapimi Isi” ve GES Projesi için Iller Bankasi A.S.’den kredi kullanilmasi ve kredi islemleri için Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’a yetki verilmesi kararlastirildi. Toplamda 21 gündem maddesi müzakere edilerek karara baglandi.

Toplantinin Battalgazi’ye ve Malatya’ya hayir ve bereket getirmesini dileyen Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Belediyemize yarari olan her iste olacagiz. Battalgazi’mizi Türkiye’nin markasi haline getirecek; bu dogrultuda projelerimizi olusturacagiz. Çalismalarimiza devam ederken ilçemizin her kösesinde ne ihtiyaç varsa ona göre hareket ediyoruz. Yapilacak çalismalar belediyenin öncülügünde gelisiyor. Karsilasacaginiz her yerde kapilari biz açiyoruz, dogal gazi önce biz verdigimiz, yüklendigimiz yükümlülük ve taahhütle getiriyoruz. Vatandasimizin memnuniyeti bizim en büyük önceligimiz. Insallah Battalgazi’mizin yararina olacak her seyin pesinde olacagiz; çözüm üretecegiz, hizmet üretecegiz” diye konustu.

Toplanti sonrasinda gündem disi konularla ilgili açiklamalarda bulunan Baskan Taskin, Battalgazi Belediyesi’nin borcunun 1 Nisan itibariyla 120 Milyon 53 Bin TL oldugunu ifade etti.

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayi olagan toplantisini 5 Haziran Çarsamba günü saat 14.30’da gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA