Baskan Kul Açiklamasi 'Kadinlar Plaji Konusunda Çalismalarimiz Basladi'

Terme Belediyesi Mayis Ayi Meclis Toplantisinda konusan Baskan Kul, "Kadinlar plaji konusunda çalismalarimiz basladi" dedi.

Baskan Kul Açiklamasi 'Kadinlar Plaji Konusunda Çalismalarimiz Basladi'
Terme Belediyesi Mayis Ayi Olagan Meclis toplantisi Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Baskani Senol Kul’un baskanliginda yapildi. Çesitli komisyonlarin üye ve baskan seçimlerinin de yer aldigi 7 farkli gündem meclis toplantisinda görüsüldü.

Kadinlara müjde

Terme Belediye Meclisinde konusan baskan Senol Kul, “Söz verdigimiz projelerimizi bir bir hayata geçirecegiz. Proje kitapçigimizda da yer alan kadinlar plaji konusunda dügmeye bastik. Konu ile alakali büyüksehir belediyemizle görüstük bir proje hazirlamalarini istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazirlayip kadinlarimiz için en dogrusu ve güzeli hangisi olur kararini verecegiz. Amacimiz kisa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadinlarimizin hizmetine sunmak" diye konustu.



"Kadinlar konusunda pozitif ayrimcilik yapacagiz"

Terme Belediye Baskani Senol Kul, Terme’de kadinlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadinlar konusunda kimse kusura bakmasin pozitif ayrimcilik yapacagiz. Kadinlarimizin ilçemizin güzellikleri ve imkânlarindan faydalanabilmeleri noktasinda her türlü çalismayi yapacagiz ve hayata geçirecegiz. Kadinlar plaji da bunun ilk adimi olacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA