Baskan Ilk Maasini Kendine Degil Ögrencilere Ayirdi

Bursa’nin Büyükorhan ilçesi Belediye Baskani Kamil Turhan, ilk maasini ögrencilere burs olarak bagisladi.

Baskan Ilk Maasini Kendine Degil Ögrencilere Ayirdi
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bursa’da yüzde 57.77 oraninda rekor oy alarak AK Parti’den Büyükorhan Belediye Baskani seçilen Kamil Turhan, ilk maasini ögrencilere burs olarak bagislayacaginin sözünü verdi. Büyükorhanli 70 Üniversite ögrencisine burs veren Büyükorhan Gençlik Dernegi’ne (BÜGED) ilk maasini ögrencilere burs verilmek için bagislayacaginin sözünü veren Turhan’in yaptigi örnek davranis Türkiye’deki tüm belediye baskanlarina örnek olacagina benziyor.

10 bin nüfuslu Büyükorhan ilçesinde yaptiklari sosyal sorumluluk projeleri ile herkesin takdirini kazanan Büyükorhan Gençlik Dernegi, (BÜGED) ilçedeki kisitli imkanlarina ragmen büyük islere imza atiyor.

Ilçede faaliyet gösteren ve görev yapan tüm is adamlari, esnaf ve mülki amirleri ziyaret eden (BÜGED) üyesi gençler yapacaklari projeleri anlatip isbirligiyle güzel islere imza atiyor. En son göreve yeni seçilen Büyükorhan Belediye Baskani Kamil Turhan’i ziyaret ederek yaptiklari ve yapacaklari projeleri anlatarak destek istedi. Büyükorhanli gençleri dinleyen Baskan Turhan, ilk alacagi maasini ögrencileri burs için kullanilmak üzere bagislayacaginin sözünü verdi.

“Bazi isler para için yapilmaz"

Büyükorhan için canla basla çalisma sözü verdiklerini ifade eden Büyükorhan Belediye Baskani Kamil Turhan, “Biz egitimi çok önemsiyoruz, egitim ile alakali her projenin her etkinligin içerisinde olacagiz. Belediye Baskanliginda ilk maasimi BÜGED araciligiyla Büyükorhanli üniversite ögrencilerine burs olarak bagislayacagim. BÜGED’in yaptigi projeleri bu zamana kadar takdirle takip ettim. Ilçemizden böyle gençler çikmasi bizleri gururlandiriyor. Ben de ilk maasimi egitim için bagislayip tüm Türkiye’deki belediye baskanlarina örnek olmasini istiyorum. Gelecegimizin teminati gençlerimize destek olmaya devam edecegim ”dedi.

Kaynak: İHA