Baskan Bingöl Açiklamasi 'Tuzlali Komsularimiz Yeniden Denizle Bulusacak'

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonuçlariyla, AK Parti’den CHP’ye geçen Tuzla Belediyesi, plajlarini yurttaslarin kullanimina açmak için çalismalara basladi. Göreve geldigi ilk günden itibaren, Tuzlali yurttaslarin kent hakki temelinde hizmetlerden yararlanmasina yönelik söylem ve projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Tuzla Belediye Baskani Av. Eren Ali Bingöl, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamayla Tuzlalilari yeniden denizle bulusturmak için ilk adimi attiklarini bildirdi.

Baskan Bingöl Açiklamasi 'Tuzlali Komsularimiz Yeniden Denizle Bulusacak'
Tuzla Belediye Baskani Av. Eren Bingöl, seçim öncesi saha ziyaretlerinde ve proje lansmaninda Tuzla Halk Plaji’ni komsulariyla bulusturmaya yönelik vaatlerde bulunmus ve seçmen tarafindan olumlu dönüsler almisti. Göreve gelisinin üzerinden neredeyse bir ay geçmesinin akabinde, bu vaadin hayata geçmesine yönelik ilk somut adimi atan Bingöl, sürecin devaminda hizli ve planli bir isleyisin söz konusu olacaginin altini çizdi.

Baskan Bingöl, Tuzla’ya kazandiracaklari plaj alanini ziyaret etti

Tuzla’ya kazandirmayi planladiklari plaj alanini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Bingöl’e, yardimcilari ve müdürleri eslik etti. Heyetiyle birlikte, projeye yönelik çalismalari ve hazirliklari yerinde denetleyen Bingöl, halk plajinin Tuzlalilarca kullaniminin önemini vurguladi. “Tuzlalilar yeniden denizle bulusacak” mottosu ile hareket ettiklerini ifade eden Bingöl, bu projeyle yurttaslarin güzel hatralar biriktirecegi bir kamusal alan insa etme hedefinin altini çizdi.

“Tuzla’nin mutlu gelecegi için çalismalarimiza devam edecegiz”

Göreve geldigi günden itibaren, çalismalari halk nezdinde büyük ilgi uyandiran Baskan Bingöl, “Tuzla’nin Mutlu Gelecegi için yapilacak seyler belli. Tuzlalinin ihtiyacini, komsularimizla dogrudan iletisim kurarak saptiyor ve hizla çözüm önerisi üzerine çalismalara basliyoruz. Görevimiz, Tuzlali yurttaslarin yasaminda iz birakacak projelere imza atmak. Halk Plaji, sadece bir baslangiç. Hiz kesmeden, talep ve ihtiyaçlari planli bir sekilde hayata geçirmeye devam edecegiz” ifadeleri kullandi.
Kaynak: İHA