Adana'da Otomobil Kahvehaneye Girdi Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali

Adana’da ehliyetsiz sürücü, park etmek istedigi aracinin fren pedali yerine gaz pedalina basinca kahvehaneye girdi. Kazara 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Adana'da Otomobil Kahvehaneye Girdi Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yüregir ilçesi Kiremithane Mahallesi Dadaloglu Bulvari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, ehliyetsiz oldugu ögrenilen sürücü M.T., 10 PU 614 plakali otomobili park ederken fren pedali yerine gaz pedalina basinca cadde üzerinde bulunan kahvehaneye girdi. Kazada disarida ve içeride oturan 5 kisi yaralandi. Yaralilardan birinin durumunun agir oldugu belirtildi.

Kazaya sahit olan Ali Barut, “Araç burada park halindeyken, arkadas ehliyetsiz bir sekilde araci çalistirip bir anda panik yapinca gaz ve fren pedalinin yerini karistirip kahvehaneye girdi. Araç içeri girerken yerdeki betona tekerini vurunca lastigi patladi. Böylelikle araç saga dogru dönünce kahvehanenin disinda önüne geleni süpürdü, sag köseye kadar gitti, orada da betona vurunca durdu. Ilk basta bir kendimize gelemedik, suikast gibi bir sey oldugunu düsündük. Insanlar panik içinde kaldi. Aracin altinda kalan, ezilen var mi diye otomobile kostuk. Çok sükür öyle bir durum olmadi fakat 4 arkadasimiz hafif yaralandi, bir arkadasimiz agir yaralandi” dedi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA