2 Bin 500 Metrekarelik Dis Hastanesi SGK Ile Anlasma Sagladi

Istanbul Beykent Üniversitesi Dis Hastanesi, nitelikli saglik hizmetlerini daha genis kitlelere ulastirmak için önemli bir adim atarak, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlasma sagladi. Bu anlasma ile SGK’ya bagli olan vatandaslar da hastaneden dis sagligi hizmetlerinden faydalanabilecekler.

2 Bin 500 Metrekarelik Dis Hastanesi SGK Ile Anlasma Sagladi
Türkiye’nin saglik hizmetlerindeki kalite ve çesitliligiyle ön plana çikan bir sehiri olarak Istanbul’da, Büyükçekmece’de bulunan 2500 metrekarelik kapali alana sahip Istanbul Beykent Üniversitesi Dis Hastanesi SGK ile anlasma sagladi. Bu sayede, güçlü medikal altyapisi ve nitelikli hekim kadrosuyla dikkat çeken, Istanbul’un en büyük dis hastaneleri arasinda gösterilen Istanbul Beykent Üniversitesi Dis Hastanesi’nden SGK’ya bagli vatandaslar da faydalanabilecek.

Agiz, Dis ve Çene Cerrahisi Agiz, Dis ve Çene Radyolojisi, Endodontiü, Ortodonti, Pedodonti, Periodontoloji, Protetik Dis Tedavisi ve Restoratif Dis Tedavisi gibi 8 farkli ana bilim dalinda hizmet sunan Istanbul Beykent Üniversitesi Dis Hastanesi’nde, tam tesekküllü ameliyathane ortaminda genel anestezi ile dis tedavisi imkâni da sunuluyor.

Hastaneden yapilan açiklamada ise su ifadelere yer verildi:

“Hasta memnuniyeti ve kaliteli saglik hizmetlerini her zaman öncelik olarak gören Istanbul Beykent Üniversitesi Dis Hastanesi, bundan sonra da toplumun saglik ihtiyaçlarina en üst düzeyde cevap vermeye devam edecektir.”
Kaynak: İHA