Turkcell 30'Uncu Yilini Is Ortaklariyla Kutladi

Türkiye’nin önde gelen iletisim ve teknoloji sirketlerinden Turkcell, 30’uncu kurulus yildönümünde is ortaklariyla Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardimcilarinin sirketin kilometre taslarini degerlendirdigi etkinlikte yeni stratejiler ve sirketin gelecegine yönelik paylasimlarda bulunuldu.

Turkcell 30'Uncu Yilini Is Ortaklariyla Kutladi


1994 yilinda cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletisim teknolojilerinde yeni bir dönem baslatan Turkcell, 30’uncu kurulus yilinda is ortaklariyla KKTC’de bulustu. 14-16 Mayis tarihleri arasinda “Bir Olmak Tek Olmak” temasiyla gerçeklesen etkinlige, yaklasik 6000 çalisani olan 616 is ortagi katildi.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardimcilari is ortaklariyla bir araya gelerek, 30 yilda imza atilan ilkleri degerlendirmenin yani sira sirketin önümüzdeki döneme iliskin strateji ve hedeflerini de paylasti.

“30 yildir müsterilerimizle kurdugumuz gönül bagini is ortaklarimizla birlikte daha da güçlendirecegiz”

Genis bir katilimin saglandigi toplantida konusma yapan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, sirketin is ortaklariyla 30 yildir tek ve bir olarak hareket ettigini belirterek, sunlari söyledi:

“Turkcell’in basarisinin formülü tek vücut olmak, birlikte ayni duygulari hissetmek ve ayni hedefe hep beraber kosmak. En büyük kazancimiz magazalarimiza giren 41 milyon müsterimizle 30 yildir kurdugumuz gönül bagi. Bu bagi kuran ve büyüten tüm is ortaklarimiza gönülden tesekkür ediyorum. Sirketimiz bugün sadece bir ses ve data operatörü degil, ayni zamanda Türkiye’nin dijital dönüsümünün lokomotifi ve dönüstürücü gücü. Ekosistemimizde çok degerli sirketler barindiriyoruz. Paycell, TV+, BiP, fizy, lifebox, GAME+, Turkcell Global Bilgi, Turkcell Superonline, veri merkezlerimiz, enerji santrallerimiz ve daha pek çok sirketimizle kisilere ve endüstrilere yenilikçi çözümler sunuyoruz. Milyonlarca insan gibi yüzbinlerce sirket de Turkcell’in güçlü altyapisi ve teknolojisiyle çalisiyor. Teknolojinin oldugu her yerde Turkcell var, her sey Turkcell’le çalisiyor, Turkcell herkesle çalisiyor. Önümüzdeki dönemde yapay zeka teknolojileri, siber güvenlik, veri ve enerji alanlarinda müsterilerimizin hayatini kolaylastirmaya devam edecegiz. En önemli hedefimiz Turkcell’den en az bir Turkcell daha çikarmak. Bu hedefe de tüm paydaslarimizla birlikte ulasacagiz. Türkiye’nin Turkcell’i olarak küresel rekabetin iddiali oyuncusu olmaya devam edecegiz.”

Turkcell is ortaklariyla birlikte sektöre yön vermeye devam edecek

Toplantinin kapanis konusmasinda is ortaklarina seslenen Turkcell Satistan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Kadri Özdal, “Önümüzdeki yillarda hayatimizda yapay zeka, nesnelerin interneti, akilli ev, 5G/6G, kurumsal teknolojiler, data gücü, siber güvenlik ve yenilenebilir enerji gibi teknolojiler daha çok rol alacak. Bugün nasil su içip yemek yiyorsak, sosyal medyada dolasiyorsak, yarinin dünyasinda da bir yapay zeka içerikli robotla sohbet etmek, evinizi baska bir kitadan yönetmek yeni normal olacak. Biz sirket olarak yatirimlarimizi gelecegin teknolojilerine yapiyor ve is ortaklarimizla birlikte takim olarak sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA