Büyüksehir'den Emeklilere Destek Çeki

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, emeklilerin bütçesine katki sunmak, harcamalarina destek olmak için çalismalari sürdürdüklerini belirterek, “Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi emeklilerimize 2000 TL degerinde destek çeki dagitimina basliyoruz” dedi.

Büyüksehir'den Emeklilere Destek Çeki
Bursalilarla bir müjdesini daha paylasan Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Bursa’yi sosyal belediyecilikle bulusturmanin ve verilen sözleri bir bir tutmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami öncesinde sadece gençleri degil, olgun gençleri de unutmadiklarini dile getiren Baskan Bozbey, “Emekli hemsehrilerimizin bütçesine katki sunmak, bir nebze de olsa harcamalarina destek olmak için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda, ilk olarak ihtiyaç sahibi emeklilerimize 2000 TL degerinde destek çeki dagitimina basliyoruz. Kurban Bayrami’nda dagitimina baslanacak olan destek çekleri için 16-26 Mayis tarihleri arasinda bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr web sayfamiz ya da Sosyal Hizmet Daire Baskanligi’na gelerek dilekçeyle basvuruda bulunabilirsiniz. Bursa Büyüksehir Belediyesi olarak dayanisma agiyla tüm kenti saracak, ihtiyaç sahibi tüm hemsehrilerimize ulasacagiz. Vatandasimizin hayatina dokunan, yasanan ekonomik krizin etkilerini azaltacak sosyal projelerle Bursa’miza hizmet etmeye devam edecegiz. Tüm büyüklerimi sevgiyle, saygiyla selamliyorum” dedi.

Kaynak: İHA