19 Mayis Coskusu Denizli Büyüksehir Ile Yasanacak

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenleyecekleri fener alayi ve Göksel konserine tüm hemsehrilerini davet etti.

19 Mayis Coskusu Denizli Büyüksehir Ile Yasanacak


Denizli’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, Büyüksehir Belediyesinin düzenleyecegi etkinliklerle cosku içinde kutlanacak. 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda 5 farkli noktada Gençlik Konserleri düzenleyen Denizli Büyüksehir Belediyesi bu yil fener alayi da gerçeklestirecek. 19 Mayis 2024 Pazar saat 20.00’de Atatürk Stadyumu önünde baslayacak fener alayi, Lise Caddesi üzerinden devam ederek 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’nda son bulacak. Vatandaslar, bayraklar, mesaleler ve marslar esliginde bayram coskusunu doyasiya yasayacak. Saat 21.00’de ise Denizli Büyüksehir Belediyesi önünde Türkiye’nin son dönemde en sevilen müzisyenlerinden olan Göksel konseri gerçeklestirilecek.

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin ilk günkü coskuyla kutlanmasi için çok özel programlar hazirladiklarini belirterek, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençligine armagan ettigi bu anlamli günü, basta genç kardeslerimiz olmak üzere 7’den 70’e hep birlikte kutlayacagiz. 19 Mayis 2024 Pazar günü saat 20.00’de gerçeklestirecegimiz fener alayi ve ardindan saat 21.00’de düzenleyecegimiz Göksel konserine tüm halkimizi davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA