Baskan Soykan Açiklamasi 'Gençlerle Her Zaman Bir Aradayiz'

SUBÜ Saglik Bilimleri Fakültesi’nde gerçeklestirilen etkinlikte ögrencilerle bir araya gelen Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Gençlerle her zaman kol kola, her zaman bir aradayiz. Ilçemizde egitim gören evlatlarimizin kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için her zaman yanlarinda olmaya ve birlikte etkinlikler gerçeklestirmeye devam edecegiz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Gençlerle Her Zaman Bir Aradayiz'
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde Akyazi Saglik Bilimleri Fakültesi bahçesinde Akyazi Belediyesi’nin katkilari ile ögrenciler için program düzenlendi.

Mini konser ve çesitli etkinliklerin yani sira yemek ikramlarinin da yapildigi etkinlige Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan da katildi.

Ögrencilerle bir araya gelen Belediye Baskani Bilal Soykan, “Gençlerimizle, ögrenci kardeslerimizle bir arada olmak bizim için her zaman çok keyifli. Onlarla birlikte olmak bize enerji ve motivasyon katiyor” dedi.

Ögrencilerle tek tek selamlasan ve sohbet eden Baskan Soykan, “Ilçemize misafir olarak gelen ve burada egitim gören ögrenci kardeslerimizi seviyor ve çok önemsiyoruz. Ailelerin bizlere emaneti olan genç kardeslerimizin burada kendilerini evlerinde hissetmeleri için Fakültemizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Ögrencilerimize verdigimiz bir söz var, Akyazi Belediyesi olarak onlar için her ay bir etkinlik düzenlemeye devam ediyoruz. Ögrencilerimizin burada mutlu olmalarini ve Akyazi’dan güzel hatiralarla ayrilmalarini istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA