Yenisehir Subasi TOKI'lerinde Hak Sahiplerine Müjde

Yenisehir’in Subasi Mahallesi’nde Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan 2021 yilinda yapimina baslanan TOKI konutlarinin Mayis ayi sonunda anahtar teslimine baslanacagi açiklandi.

Yenisehir Subasi TOKI'lerinde Hak Sahiplerine Müjde
Yenisehir’in Subasi Mahallesi’nde yapimi tamamlanan 12 blok ve 212 konuttan olusan toplu konutlarda sona gelindi. Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, hak sahiplerinin son günlerde TOKI konutlarinin anahtar teslimi ve sikintilariyla ilgili sikça sorular sormasi üzerine harekete geçti. Baskan Ercan Özel, yüklenici firma yöneticileri ve elektrik sirketi yetkilileri ile bir araya geldi.

Inceleme sirasinda sürecin hizlandirilmasi adina Yenisehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazir olduklarini belirten Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, “Vatandaslarimiz, artik konutlarin kendilerine teslim edilmesini bekliyor. Burada Yenisehir Belediyesi’nin üzerine ne düsüyorsa yapmaya haziriz. Süreç ne kadar hizli ilerlerse magduriyetler de o oranda azalir. Elektrik baglantisiyla ilgili bir sorun vardi ama giderilerek sorun çözüldü. Kisa zaman içerisinde TOKI Baskanligi’na gönderilen raporlar, onaylanarak hak sahipleri bu ay sonu itibariyla evlerinin anahtarlarina kavusmus olacak. Verilen sözlerin tutulmasi için sürecin takipçisi olacagim. Gerekirse TOKI Baskanligi’na kadar giderek hak sahiplerine evlerini bir an önce teslim edilmesi için çalisacagim. Bundan sonra da her zaman oldugu gibi halkimiz için çözüm odakli belediyecilik faaliyetlerini sürdürmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA