Sünnetci Açiklamasi 'Hedeflerin Gerçeklesmesi Için Çalisiyoruz'

Il Milli Egitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdag’da okul kurum müdürleri ile yaptigi LGS ve YKS sinavlarina hazirlik ve süreç degerlendirme toplantisinda yaptigi konusmada, “LGS ve YKS sinavlarina çok kisa bir süre kaldi. Ögrencilerimiz egitim ögretim süreçleri boyunca gece gündüz demeden hazirlandiklari bu sinavlarin sonucunda hedefledikleri lise ve üniversite hayallerine ulasmak için tüm donanimlarini yansitacaklar” dedi.

Sünnetci Açiklamasi 'Hedeflerin Gerçeklesmesi Için Çalisiyoruz'
Sünnetci, Emirdag’da okul kurum müdürleri ile yaptigi LGS ve YKS sinavlarina hazirlik ve süreç degerlendirme toplantisina Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Sube Müdürü Hayati Duman ile birlikte katildi.

Toplantida konusan Sünnetci, “LGS ve YKS sinavlarina çok kisa bir süre kaldi. Ögrencilerimiz egitim ögretim süreçleri boyunca gece gündüz demeden hazirlandiklari bu sinavlarin sonucunda hedefledikleri lise ve üniversite hayallerine ulasmak için tüm donanimlarini yansitacaklar. Bizlere düsen görev onlarin yaninda yürüyerek, hayallerini kurduklari ve hedefledikleri egitim hayatlarinda yalniz birakmamaktir. Gerekli tüm rehberlik ve yönlendirmelerimizi yaparak süreci dogru yönetmeliyiz. Çünkü bizler ögrencilerimizin hedefleri ve hayallerinin gerçeklesmesi için çalisiyoruz. Bunu da sahada hep birlikte yapacagiz” dedi.

Toplanti, okullarda devam eden LGS ve YKS hazirlik süreçlerinin tek tek degerlendirilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA