Istiklal Caddesi'nde Yangin Panigi

Beyoglu Istiklal Caddesi’ndeki bir magazada çikan yanginda bir kisi dumandan etkilenirken, yangin kisa sürede söndürüldü.

Istiklal Caddesi 124 numaradaki giyim magazasinin 3. katindaki plastik malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenle tutustu. Alevler bir anda yükselirken olusan yogun duman birçok ilçeden görüldü.

Çikan yanginda bir magaza çalisani dumandan etkilendi. Ihbar üzerine polis, saglik ekipleri ve 3 ilçeden yangina müdahale için itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi yaya trafigine kapatip güvenlik önlemleri alirken, itfaiye ekipleri yangini söndürme çalismasi baslatti. Kisa sürede söndürülen yanginin ardindan Istiklal Caddesi tekrar yaya trafigine açildi.

Beyoglu Belediye Baskani Inan Güney, yaptigi açiklamada, "Teras katta baslayan bir yangin hizlica kontrol altina alindi. Herhangi bir can kaybi veya yaralanma yok. Ekiplere tesekkür ediyorum. Bir yaralanma olmadan binaya siçramadan müdahale edildi. Kontrol altina alindi. Magaza katinda çikiyor yangin. 7. Katin terasinda çikiyor. Baska bir yere siçramadan da hemen kontrol altina aliniyor. Yanginin nedeniyle ilgili itfaiyeci arkadaslarimizin çalismalari sürüyor” dedi.

Kaynak: İHA