Baskan Akdogan, Izmir'den Gelen Misafirlerini Agirladi

Deniz Ticaret Odasi Izmir Subesi Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Öztürk beraberindeki heyetle birlikte, Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan’i makaminda ziyaret etti.

Baskan Akdogan, Izmir'den Gelen Misafirlerini Agirladi


Deniz Ticaret Odasi Izmir Subesi Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Öztürk beraberinde; Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Mihri Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakki Deniz, Orçun Erbayraktar, Meclis Üyesi Seref Bademci, Deniz Ticaret Odasi Izmir Sube Müdürü Mustafa Arisan ve Kusadasi Sorumlusu Ugur Senol ile birlikte Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan’i makaminda ziyaret etti.

Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yildirim’in da katildigi ziyarette; Kusadasi’nda denizcilik sektörü ve turizm sezonu ile ilgili degerlendirmelerde ve karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda, Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan tarafindan Kusadasi illüstrasyon haritasi hediye edilen Deniz Ticaret Odasi Izmir Subesi Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kusadasi Ticaret Odasi Konferans Salonunda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.
Kaynak: İHA