81 Il KBÜFEST Ile Karabük Üniversitesi'nde Bulusuyor

Türkiye’nin dört bir yanindan gelen katilimcilar, 81 ilin güzellikleriyle KBÜFEST ile Karabük Üniversitesi’nde bir arada olacak.

81 Il KBÜFEST Ile Karabük Üniversitesi'nde Bulusuyor
Karabük Üniversitesi ev sahipliginde düzenlenecek KBÜFEST, 21-22 Mayis tarihlerinde gerçeklesecek.

Türkiye’nin kültürel zenginlik ve çesitliligini ortaya koyacak KBÜFEST’te 81 ilin stantlari açilarak illerin tanitimi gerçeklesecek.

Etkinlik kapsamindaki çesitli sergiler, sanat etkinlikleri, konserler, yöresel gösteriler, halk oyunlari ve yöresel lezzetler festivalde yer alacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, KBÜFEST’in katilimcilar arasinda kültürel degerlerin tanitilmasini hedeflediklerini belirterek, “Burada 81 ilimizin özelliklerinin, kültürünün, degerlerinin tanitilmasini amaçliyoruz. Bu da bizim için son derece önemli. 81 ilimiz stantlar açarak kendi illerinin tanitimlarini yapacak. Bu etkinliklere ilave olarak çesitli müzik, spor, sanat, kültür olmak üzere birçok etkinlik KBÜFEST’te yer alacak. Tüm halkimizi 21-22 Mayis’ta Karabük Üniversitesine bekliyoruz” diye konustu.

KBÜFEST, Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü Teknoloji Fakültesi Önünde saat 11.00’de tüm halka açik olarak baslayacak.
Kaynak: İHA