MHP, Belediye Baskanlariyla Kampa Girecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart’taki yerel seçimin ardindan 17-19 Mayis tarihlerinde belediye baskanlarinin katilimiyla Kizilcahamam’da kamp düzenleyecek.

Edinilen bilgilere göre, belediye baskanlarini "üretken belediyecilik" için kampa alacak. 17-19 Mayis tarihleri arasindan düzenlenecek kamp, Ankara Kizilcahamam’da yapilacak. Kampta, partinin yerel seçimlere yönelik "Üretken Belediyecilik" adiyla hazirlanan seçim beyannamesi çerçevesinde, öncelikle sehircilik anlayisiyla dogal afetlere karsi belediyelerin yapmasi gerekenler ve kentsel dönüsüm konulari ele alinacak. MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli baskanligindaki kampa, MHP’li 218 belediye baskani katilacak.

Kentsel dönüsüm konulari ele alinacak

"Belediyelerde stratejik iletisim ve yönetim modeli" ve "afet riski altindaki alanlarin dönüsümü-riskli yapilar ve kentsel dönüsüm" konularinda belediye baskanlarina sunum yapilacak. Partinin yerel seçimlere yönelik "üretken belediyecilik" adiyla hazirlanan seçim beyannamesi çerçevesinde, öncelikle sehircilik anlayisiyla dogal afetlere karsi belediyelerin yapmasi gerekenler ve kentsel dönüsüm konulari ele alinacak.

Dogal afetlere karsi yapilmasi gerekenler anlatilacak

Küresel iklim krizi nedeniyle artan dogal afetlere karsi belediyelerin yapmasi gerekenler anlatilacak, dogal, tarihi ve kültürel varliklarin korunmasi ve yasatilmasinin, su kaynaklarinin ve çevrenin korunmasinin, yasanabilir sehirler insa edilmesinin önemini de ele alinacak basliklardan olacak.
Kaynak: İHA